Karatecilerden şampiyonada derece

Yayladağı Belediyesi Karate Spor Kulübü sporcuları, Antalya´da düzenlenen Aiko-Aif Ashihara Dünya Şampiyonası´ndan dereceyle döndü.

SPOR 16.03.2022 09:40:15
Karatecilerden şampiyonada derece

Antakya/SES

 Karate sporcuları Fatmanur Çakıcı, Şehid Bozi, Cena Bal ve Nazlı Kambel, Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın´ı ziyaret etti. Şampiyonada, Yayladağı Belediyesi Karate Spor Kulübü sporcuları Fatmanur Çakıcı, Şehid Bozi, Cena Bal Dünya ikincilik, Nazlı Kambel ise üçüncülük elde etti.
Sporun hayatın vazgeçilmez bir parçası ve yaşamın dengesi olduğunu ifade eden belediye başkanı Yalçın, “Sizler başarılarınızla sadece madalya kazanmıyorsunuz, aynı zamanda yediden yetmişe milletimizin tamamının da gönlünü kazandınız. 2. Aiko Karate Dünya Şampiyonası´nda elde ettiğiniz başarılarla da sizden sonrakiler için bir ümit kaynağı oldunuz. Başarılarınız şansın değil emeğin, inancın, mücadelenin, alın terinin ürünüdür. Başarıya giden zorlu sürecinizde, sizinle aynı hedefe kilitlenen, aynı ideale inanan size güvenen insanların, ailenizin, antrenörlerinizin, dostlarınızın, spor il müdürlüğümüzün desteğini yanınızda hissettiniz. Sizlerin başarıları ferdi bir çabanızın çok ötesinde sporcusuyla hocasıyla, ailesiyle, okuluyla ve kulübüyle oluşan bir uyumunun neticesidir. Başarılarınızı çok önemsiyor, Yayladağı Belediyesi olarak her türlü imkânımızla her zaman yanınızda olacağımızı bilmenizi istiyoruz dedi ve sporcuları kutladı. Ziyarette Yayladağı Belediyesi Karate Spor Kulübü hocası Ramazan Karakaya ve AKPYayladağı İlçe Başkanı Doğan Gürlen de hazır bulundu.

Gazeteci Bakoğlu 14. kez seçildi

İskenderun Kaymakamı çöken bina alanında inceleme yaptı

İskenderun’da yıkım sırasında 6 katlı bina çöktü: Can kaybı yaşanmadı

İskenderun’da metruk bina çöktü: Ekipler enkaz kaldırıyor

İskenderun’da ağır hasarlı bina yıkım sırasında çöktü

Can Atalay’dan çocuk ölümleri tepkisi: “Hatay’da ölüm çukurları oluştu”

Adnan Şefik Çirkin’den depremde kayıp çocuklar için soru önergesi: 30 çocuk hâlâ aranıyor

Avukat Alkan Falay’a saldırıya Hatay Barosu’ndan tepki

Cebike TOKİ konutlarında yangın: 13 kişi tahliye edildi

Arsuz–İskenderun yolunda kamuflajlı araçta 19 yasadışı göçmen yakalandı

Hatay merkezli rüşvet operasyonunda 26 tutuklama: 8 ilde eş zamanlı baskın

Esnafın sandık mesajı: Değişim ve güven vurgusu

Arsuz’a krom ocağı için “noter taahhüdü” verildi

Hatay’da 10 Şubat’tan bu yana 4 çocuk suda boğularak hayatını kaybetti

HBB'den grevdeki işçilere destek

  • BIST 100

    15807,88%-0,41
  • DOLAR

    44,45% 0,28
  • EURO

    51,21% -0,06
  • GRAM ALTIN

    6420,15% 2,79
  • Ç. ALTIN

    10535,37% -0,74