Kasaplar odasında Sert, yeniden başkan
İskenderun Kasaplar ve Balıkçılar Odası yaptığı genel kurulla yeni yönetimini belirledi.
Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (HESOB) Başkanı A. Kadir Teksöz, HESOB Başkanvekili Uğur Fırat, esnaf odası başkanlarının da katıldığı genel kurula İki liste halinde gidildi. Kongrede oda başkan Nevzat Sert ile Hüseyin Karakurt yarıştı. 120 üyenin bulunduğu ve iki adayın yarıştığı kongrede 97 oy kullanıldı. 73 oy alan Nevzat Sert yeniden İskenderun Kasaplar Odası Başkanlığına getirildi.
İki adaya başarı dileyen Teksöz, “Seçim bu iki kişiden biri kazanacak. Ama kim kazanırsa kazansın birlik ve beraberlik bozulmayacak. Hepimizi birbirimizden et alıyoruz, balık alıyoruz, tavuk alıyoruz. Buradan çıkınca herkes birbirinin yüzüne bakacak. İskenderun´a yakışan bir kongre olsun. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun” değerlendirmesini yaptı.
Kongre sonrası duyulan güvene ve yenden başkanlığa getirilmesine teşekkür eden İskenderun Kasaplar Odası Başkanı Nevzat Sert de, “Oda yönetimi olarak esnafın sorunlarını çözmek daha iyi standartlarda çalışmalarını sağlamak için ilgili kurumlar ve esnaf odaları ile birlikte devamlı iletişim halinde olduk. Bu güne kadar odamız ve üyelerimiz için nasıl mücadele ettiysem bundan sonra da aynı şekilde çalışmaya devam edeceğim. Bu gün buraya gelip desteklerinizi esirgemediğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi.
Gazeteci Bakoğlu 14. kez seçildi
İskenderun Kaymakamı çöken bina alanında inceleme yaptı
İskenderun’da yıkım sırasında 6 katlı bina çöktü: Can kaybı yaşanmadı
İskenderun’da metruk bina çöktü: Ekipler enkaz kaldırıyor
İskenderun’da ağır hasarlı bina yıkım sırasında çöktü
Can Atalay’dan çocuk ölümleri tepkisi: “Hatay’da ölüm çukurları oluştu”
Adnan Şefik Çirkin’den depremde kayıp çocuklar için soru önergesi: 30 çocuk hâlâ aranıyor
Avukat Alkan Falay’a saldırıya Hatay Barosu’ndan tepki
Cebike TOKİ konutlarında yangın: 13 kişi tahliye edildi
Arsuz–İskenderun yolunda kamuflajlı araçta 19 yasadışı göçmen yakalandı
Hatay merkezli rüşvet operasyonunda 26 tutuklama: 8 ilde eş zamanlı baskın
Esnafın sandık mesajı: Değişim ve güven vurgusu
Arsuz’a krom ocağı için “noter taahhüdü” verildi
Hatay’da 10 Şubat’tan bu yana 4 çocuk suda boğularak hayatını kaybetti
HBB'den grevdeki işçilere destek
-
BIST 100
15873,27%-1,56
-
DOLAR
44,45% 0,27
-
EURO
51,21% 0,18
-
GRAM ALTIN
6379,44% 2,14
-
Ç. ALTIN
10614,40% 0,00




