Katılanlara çekilişle hediye verilecek

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE), 2. Teknoversite Günlerini düzenliyor.

EĞITIM 3.05.2017 13:37:17 0
Katılanlara çekilişle hediye verilecek

Burak Milli/İskenderun

Teknolojiye dokunmak isteyenleri 04 Mayıs Perşembe günü saat 10.00´da başlayacak 2. Teknoversite Günlerine davet eden İSTE, teknoversite vizyonu, “Teknolojiyi üniversiteleştirmek, üniversiteyi teknolojikleştirmek veya teknolojinin üniversiteye, üniversitenin teknolojiye bürünmesi” olarak ifade edildiğini belirtti.
Müzik, spor, kültür etkinliklerinin de yer alacağı 2. Teknoversite Günlerinin 06 Mayıs Cumartesi günü sona ereceğini ifade eden İskenderun Teknik Üniversitesi yetkilileri, etkinliğin üniversite kampüsünde gerçekleştirileceğini de kaydetti.
2. Teknoversite Günlerininin açılış töreninin yarın (04 Mayıs Perşembe) İSTE Rektörlük Konferans Salonunda yapılacağını ve sunuculuğunu İSTE´nin insansı robotu ´ROBİSTE´nin yapacağını belirten yetkililer, İSDEMİR Genel Müdürü Toker Özcan´ın da “Demir-çelik sektörü ve inovasyon” konulu konferans vereceği kaydedildi. 2. Teknoversite Günleri etkinliğine, GTÜ Rektörü Haluk Görgün, HKÜ Rektörü Tamer Yılmaz, İTÜ Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Dekanı Metin Orhan Kaya, TOBB e-Ticaret Sektör Meclisi Başkan Yardımcısı Merter Özdemir de katılacak.
İSTE Rektörü Türkay Dereli de, “Teknoversite bizim tescilli markamızdır. Bu etkinlik bizim yüz akımız ve yıllık galamızdır. Kaçırılmayacak bir ortam ve fırsat sağlıyor. Öğrencilerimizin bir yıllık emekleri hünerleri de burada sergileniyor. Uzmanlar bizlerle buluşuyor ve bilgilerini paylaşıyor. Etkinliklerde pek çok ilki ve sürprizi de bir arada yaşayacağız. İnsansı robotumuz ROBİSTE katılanlarla buluşacak. TEMSA´nın akıllı otobüsüde bizlerle olacak. Konuklarımız dünyanın en büyük üniversite maketini görme fırsatını bulacak. TOFAŞ´ın üniversitemize eğitim amaçlı olarak hibe ettiği otomobilin teslim töreni de yapılacak. İşadamı Nuri Üysen´in İSTE Kampüsünde hibe olarak yaptıracağı Mediko-Sosyal Binası için protokol de imzalayacağız. Türk Kızılayı ile de bir sertifika töreni düzenleyeceğiz. Çocuklar için bilim oyuncakları ve deneyleri olacak. Off-Road yarışmalarıda bulunuyor. Teknoversite Günleri´ndeki etkinliklere katılanlara çekilişler ile sürpriz hediyeler verilecek' açıklamasını yaptı.

HBB'den grevdeki işçilere destek

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

68 konuta 'boşaltın' tebligatı

Öğrenciler, öğretmenlerini istedi

Zirai don, üreticiyi etkiledi

"Taş ocağı istemiyoruz"

Katledilen kadınlar için sessiz oturdular

Meslekte 30 yılı doldurdular

Belen Erasmus ekibi Portekiz kursuna katıldı

Dik, Footvolley başkan yardımcı

“Deprem sonrası şiddet arttı”

Yayman, yeniden baş temsilci

  • BIST 100

    11347,70%0,30
  • DOLAR

    40,83% 0,12
  • EURO

    47,84% 0,95
  • GRAM ALTIN

    4431,67% 0,84
  • Ç. ALTIN

    7119,18% 0,73