Kayıp Ufuk ölü bulundu

Hassa´da 8 gün önce kaybolan 6 yaşındaki Ufuk Tatar ölü bulundu.

GÜNCEL 8.07.2018 15:31:39 0
Kayıp Ufuk ölü bulundu

1 Temmuz Pazar günü Hassa´ya bağlı Arpalıuşağı Mahallesinde bir aile yakınıyla ormanlık alandaki kaynaktan su doldurmaya gittikleri sırada kaybolan Ufuk Tatar´ın (6) cesedine ulaşıldı. Tatar´ın cesedinin kaybolduğu noktadan yaklaşık 5 kilometre mesafede, Amanoslar kırsalının sert ve dik kayalık bölgesinde bulunduğu bildirildi.

Bölgeye ulaşan savcı ve ekiplerin yaptığı ilk incelemenin ardından Tatar´ın cenazesi AFAD´a ait bir araçla Arpalıuşağı Mahallesi´ne getirildi. Burada bekleyen bir ambulansa konulan cenaze daha sonra Hassa Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Hatay Valiliği de olayla ilgili şu bilgilendirmeyi yaptı: “01 Temmuz 2018 Pazar günü ilimiz Hassa ilçesi Arpalıuşağı Mahallesinde kaybolan Ufuk Tatar(6) isimli evladımızı arama çalışmaları  esnasında 08 Temmuz 2018 Pazar günü Hassa ilçesi Amonoslar kırsalının sert ve dik kayalık bölgesinde bir çocuk cesedine ulaşılmıştır. Söz konusu bölgede bulunan naaşın Ufuk Tatar´a ait olduğu değerlendirilmekle birlikte, naaşın kimliği ve ölüm nedeni ile ilgili bilgiler adli tıp işlemlerinin tamamlanmasının ardından detaylı olarak paylaşılacaktır.”

Kaynaktan su doldurmaya gittiğinde kalbolmuştu

Hatırlanacağı gibi Arpalıuşağı Mahallesi´ndeki yakınlarına 1 Temmuz Pazar günü ailesiyle ziyarete giden 6 yaşındaki Ufuk Tatar, zihinsel engelli bir akrabasıyla ormanlık alandaki kaynaktan su doldurmaya gitmişti. Bir süre sonra çocuğu su kaynağının bulunduğu alanda bırakarak bölgeden ayrılan aile yakını, geri döndüğünde ise Tatar´ı bulamamış, Ufuk Tatar´ın kaybolduğunu fark eden ailesinin durumu ilgililere bildirmesi üzerine arama çalışması başlatılmıştı.

Arama çalışmaları dronlarla desteklenmişti

Hatay Valisi Sayın Erdal Ata da geçtiğimiz parşembe günü arama çalışmalarıyla ilgili Hassa´ya gitmiş, bilgi almıştı. Sonrasında yaptığı değerlendirmede Vali Ata, arama çalışmalarına 95 askeri personel, 24 AFAD personeli, 18 Güvenlik Korucusu, 3 UMKE personeli, 2 Emniyet personeli olmak üzere toplam 143 personel, 3 drone, 1 sky ranger, 3 iz sürme köpeği, 2 kadavra köpeği eşliğinde ile sürdürüldüğünü açıklamıştı. 


Anahtar Kelimeler: Kayıp Ufuk bulundu

"Arsuz, tarım ve turizm üzerine kurulu"

1 Mayıs Gar alanında kutlandı

Samandağ'da belediye 180.8 milyon lira borçlu

Geçici işçlerin akitleri feshedildi

Hatay’da 4 yeni İdare Mahkemesi

Levrek balığının işlenmesine ‘araştırma desteği’

Belen’de Kut'ül Amare Zaferi kutlaması

17 milyon lira "başvurusu"

Hak-İş'ten 1 Mayıs açıklaması

Arsuz'da belediyenin borcu 63 milyon lira

1 Mayıs, kutlanıyor

Çiftçiler tarlalarına girerken izin alıyor

15 günde 13 kilometre kanalizasyon temizlendi

Yapı denetim firmalarının ‘el altından’ istediği rakamlar soru önergesi

79,5 milyon dolarlık 'gaz giderme tesisi’

  • BIST 100

    10154,25%1,08
  • DOLAR

    32,36% -0,37
  • EURO

    34,70% -0,27
  • GRAM ALTIN

    2394,28% -1,16
  • Ç. ALTIN

    3876,85% -0,25