Kaymakam Kılınçkaya´dan veda

Çanakkale´nin Gelibolu ilçesine atanan Payas Kaymakamı Hakan Kılınçkaya, Payas´a ve Payas´lılara hizmet etmekten büyük mutluluk duyduğunu belirtti.

6.09.2017 11:28:45
Kaymakam Kılınçkaya´dan veda

 

Payas Belediyesi tarafından Sokollu Mehmet Paşa Külliyesi ‘Dua Kubbesi´ altında geleneksel hale gelen bayramlaşma etkinliği düzenlendi. Etkinliğe katılan Hatay AKP Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, Payas Kaymakamı Hakan Kılınçkaya ve Payas Belediye Başkanı Bekir Altan bu bayramın birlik, beraberlik, huzur ve mutluluk getirmesi dileğiyle bulundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın Mynmar´da zulüm gören Müslümanlar için, komşu ülke Bangladeş´in sınır kapılarını tamamen açması halinde, sığınmacıların tüm giderlerinin türkiye tarafından karşılanacağı açıklaması üzerine yaptığı konuşmada AKP Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, din, dil, ırk ayrımı gözetmeksizin dünyanın neresinde bir zulüm varsa Türkiye´nin her zaman mazlumların yanında yer aldığını belirtti.
Çanakkale´nin Gelibolu ilçesine atanan Payas Kaymakamı Hakan Kılınçkaya bayramla ilgili güzel temennilerini ifade ettikten sonra görevi süresince Payas´a ve Payas´lılara hizmet etmekten büyük mutluluk duyduğunu belirtti. Kılınçkaya, birlikte çalıştığı herkese ve Payaslılara teşekkür ederek helallik diledi.

Anahtar Kelimeler: Kaymakam Kılınçkaya veda

Gazeteci Bakoğlu 14. kez seçildi

İskenderun Kaymakamı çöken bina alanında inceleme yaptı

İskenderun’da yıkım sırasında 6 katlı bina çöktü: Can kaybı yaşanmadı

İskenderun’da metruk bina çöktü: Ekipler enkaz kaldırıyor

İskenderun’da ağır hasarlı bina yıkım sırasında çöktü

Can Atalay’dan çocuk ölümleri tepkisi: “Hatay’da ölüm çukurları oluştu”

Adnan Şefik Çirkin’den depremde kayıp çocuklar için soru önergesi: 30 çocuk hâlâ aranıyor

Avukat Alkan Falay’a saldırıya Hatay Barosu’ndan tepki

Cebike TOKİ konutlarında yangın: 13 kişi tahliye edildi

Arsuz–İskenderun yolunda kamuflajlı araçta 19 yasadışı göçmen yakalandı

Hatay merkezli rüşvet operasyonunda 26 tutuklama: 8 ilde eş zamanlı baskın

Esnafın sandık mesajı: Değişim ve güven vurgusu

Arsuz’a krom ocağı için “noter taahhüdü” verildi

Hatay’da 10 Şubat’tan bu yana 4 çocuk suda boğularak hayatını kaybetti

HBB'den grevdeki işçilere destek

  • BIST 100

    16287,81%0,58
  • DOLAR

    44,18% 0,15
  • EURO

    50,85% 0,03
  • GRAM ALTIN

    7277,94% 1,01
  • Ç. ALTIN

    11762,72% 0,00