Kaymakam, koordinasyonu hızlandırdı

Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar, ilçe sorunlarının kısa sürede giderilmesinin, kurum ve kuruluşlar arası koordinasyon ve işbirliğini sağlamasıyla daha hızlı olacağını belirtti.

HATAY 23.03.2022 20:07:54 0
Kaymakam, koordinasyonu hızlandırdı

Kentin Cumhuriyet Caddesindeki içme suyu şebekesinde sürekli tekrarlanan arıza ve onarımdan dolayı deforme olan asfalt yola kalıcı çözüm bulmak amacıyla ilk olarak HATSU yetkilileri ile görüşen kaymakam Gökpınar, Karayolları 5. Bölge Müdürlüğünden de yolun yeniden asfaltlanmasını talep etti.

Arsuz için büyük önem taşıyan yolda sıcak asfalt öncesi gerçekleşen trimmer kazı çalışması hakkında bilgiler alan kaymakam Gökpınar, ilçenin ana giriş yolu konumunda bulunan, aynı zamanda birçok mahallenin geliş ve gidiş istikameti olmasının yayından Arsuz-İskenderun yolunun da başlangıç noktası olan yolun asfaltlanmasıyla trafikte de daha güvenli bir yola dönüşeceğini belirtti.

Seyfittinoğlu'na son görev

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Çalışkan: Hatay kutlama değil, çözüm bekliyor

“Dönmez desteği CHP grubundan alıyor”

Cemevine büyükşehir onarımı

Narenciyede 'zirai don' kaybı

71 ton limonda 'yasaklı ilaç' kalıntısı

Yarıkkaya 75 kilometre hızla esti

Kadından kadına 2. kez köprü kurdu

Birleşik Krallığa, UR-GE projesi ziyareti

300 milyon lira borçlanma yetkisi

ATSO isim değiştiriyor

Alevi örgütlerinden çağrı: Suriye’de insan hakları ihlal ediliyor!

Işıkhan'dan 'değerlendirme toplantısı'

8 günlük firmaya 20 milyon liralık iş

  • BIST 100

    9538,67%-1,34
  • DOLAR

    38,84% 0,09
  • EURO

    43,77% 0,14
  • GRAM ALTIN

    4097,28% 1,69
  • Ç. ALTIN

    6626,03% 0,37