Kaymakam, okulda inceleme yaptı

İçişleri Bakanlığının 81 il valiliğine gönderdiği genelge doğrultusunda ve Hatay Valiliğinin talimatı üzerine ilçelerde kaymakamların ´halkla buluşma ve eğitim istişara´ toplantıları sürüyor.

7.11.2017 10:31:28 0
Kaymakam, okulda inceleme yaptı

 İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk başkanlığındaki halk ile buluşma ve istişare toplantısı, Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi yapıldı. İskenderun Milli Eğitim Müdürü Mehmet Tuğrul, Yunus Emre Mahallesi Muhtarı Ahmet Mücahitoğlu ile Sakarya Mahallesi Muhtarı Mustafa Tuzluoğlu, Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Haytaz, okul yönetici ve akul aile birliği başkanlarının da katıldığı toplantıda kaymakam Soytürk, sohbet ortamında görüş alışverişinde bulunup, sorun dinleri ve çözüm odaklı görüşme yaptı.

Kaymakamlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre, Soytürk, toplantı sonrası İskenderun Milli Eğitim Müdürü Tuğrul, şube müdürü Haytaz ve Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Mehmet Faruk Cevher ile birlikte okulda inceleme yaptı, okul yöneticileri ve okul aile birliği başkanlarıyla da görüştü.

Anahtar Kelimeler: Kaymakam okulda inceleme yaptı

Seyfittinoğlu'na son görev

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Çalışkan: Hatay kutlama değil, çözüm bekliyor

“Dönmez desteği CHP grubundan alıyor”

Cemevine büyükşehir onarımı

Narenciyede 'zirai don' kaybı

71 ton limonda 'yasaklı ilaç' kalıntısı

Yarıkkaya 75 kilometre hızla esti

Kadından kadına 2. kez köprü kurdu

Birleşik Krallığa, UR-GE projesi ziyareti

300 milyon lira borçlanma yetkisi

ATSO isim değiştiriyor

Alevi örgütlerinden çağrı: Suriye’de insan hakları ihlal ediliyor!

Işıkhan'dan 'değerlendirme toplantısı'

8 günlük firmaya 20 milyon liralık iş

  • BIST 100

    9404,43%0,26
  • DOLAR

    38,00% 0,09
  • EURO

    41,66% 0,65
  • GRAM ALTIN

    3660,18% 0,53
  • Ç. ALTIN

    6048,57% 0,00