Tarih: 12.10.2018 12:10

Kaymakam Soytürk´ten kutlama ziyareti

Facebook Twitter Linked-in

Nesrin Geyik/İskenderun

Gazetemize dün sabah yaptığı ziyarette muhabirimiz Akın Bodur ile gazetemiz ve çalışanlarını kutlayan, yazı işleri müdürümüz Sadet Berkyürek´le sohbet eden kaymakam Soytürk, habercilik sorumluluğunun önemli olduğunu belirterek, başarının devamı dileğini iletti. Kaymakam Soytürk´ün ziyaretine İskenderun Kaymakamlığı Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Fatih Kayacan da eşlik etti. kızkalesi ödülleri ile gazetemiz ve çalışanları, 30. yayın yılında 32 ödülünü almış oldu. Bodur´un da 26 ödülü bulunuyor.
Erdemli Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen 33 ilden 420 gazetecinin eserinin yarıştığı 4. Kızkalesi Medya Günlerinde Yerel Medya Özendirme Yarışması´nda gazetemiz muhabiri Akın bodur, 'Savaş gerçeği öldürdü' adlı haberle, gazetemiz eski sayfa sekreteri Berkay Arıkan 'Suriyeli çocuk' adlı fotoğrafıyla ödül almıştı. İskenderun´da yerel yapyınlanan Esnaf Dergisindeki 'Sanatın savaşa yenilgisi” konulu tasarımı dalında ödül almıştı.
4.Kızkalesi Medya Günleri Yerel Medya Özendirme Yarışması´nda; Gazete, dergi, radyo, internet haber sitesi, televizyon ve spikerlik dallarda 35 medya çalışanı ve eserleri ödüllendirilmişti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —