Kaymakam Yönden´den okullarda inceleme

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İnönü İlkokulu ve akabinde anaokuluna incelemelerde bulundu, okul idarecileriyle görüş alışverişinde bulundu. Yönden´in inceleme ziyaretine İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu da eşlik ett

GÜNCEL 27.02.2020 11:47:59 0
Kaymakam Yönden´den okullarda inceleme

İskenderun/SES

Anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise düzeyindeki devlet okullarına yönelik ziyaret ve inceleme programı kapsamında Kaymakam Yönden, İnönü İlkokulu ve Anaokulu4nda idarecilerle göörüş alışverişinde, öğrencilerle biraraya geldi. Gerçekleştirilen ziyarete ilişkin yapılan açıklamada, “Okulun fiziki yapısı,güvenlik,temizlik ve hijyen başta olmak üzere,ısınma ve soğutma sistemi, eğitim araç ve gereçlerinin yeterliliği ile öğrenci servislerinin işleyişi, sosyal ve kültürel etkinlikleri, öğretmen, öğrenciler ve veliler arası iletişim v.b. konuları yerinde inceledikten sonra okulun idarecileri ile bir araya gelerek, eksik ve sorunları olup olmadığı yönünde çözüm odaklı istişare de bulundu” denildi.

Kaymakam Yönden önceki gün de İskenderun Paşa Karaca Anadolu İmam-Hatip Lisesi ile Şehit Aybüke Öğretmen Anaokulu´nu ziyaret etti. Ziyaretlerde okulun fiziki yapısı, güvenlik, temizlik ve hijyen başta olmak üzere, ısınma ve soğutma sistemi, araç ve gereçlerinin yeterliliği, öğrenci servislerinin işleyişi, sosyal ve kültürel etkinlikleri, öğretmen, öğrenci ve veliler arasında iletişim v.b. konuları mahallinde incelemesinin akabinde, okulun idarecileri ile bir araya gelerek, eksik ve sorun olup olmadığı yönünde istişare de bulundu. Müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın, 2017 yılında Batman ilinin Kozluk ilçesinde bölücü terör örgütü tarafından şehit edilmişti.


"Arsuz, tarım ve turizm üzerine kurulu"

Üst aramasında 281 sikke çıktı

Masatlı, koordinatörlük sürecini anlattı

"Evi ve eşyayı boşalt" tebligatı

İskenderun’da bin noktaya çöp kutusu

Özhaseki: Herkese mahallesinde ikamet çabasındayız

10 yıl sonra basın toplantısı

"281 bin ton sera gazı salımı önlendi"

Mimarlar, 70. yılı baloyla kutladı

Orta hasarlı binalara 3 aylık ek süre!

"Basın özgürlüğü her açıdan koruma altında"

Okulda öğretmene şiddete "örgütsel tepki"

Liseden, "şiir ve müzik"

İSTE, Uluslararası Havacılık Eğitim Fuarına katıldı

Meclis, 2023 yılı hesabını onayladı

  • BIST 100

    10218,60%-0,49
  • DOLAR

    32,19% -0,11
  • EURO

    34,79% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2444,59% 0,51
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,88