Tarih: 24.08.2019 10:08

Kaymakamdan iki valiye ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

İskenderun/SES

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Kilis Valisi Recep Soytürk ile Gaziantep Valisi Davut Gül´ü ayrı ayrı ziyaret etti. kaymakam Yönden´in iki valiye yaptığı ziyarette, Hatay eski Milletvekili ve iş insanı İsmail soylu da eşlik etti.
Bölgedeki mülki idare amirlerine yönelik ziyaret programı düzenleyen kaymakam Yönden, daha önce İskenderun´da da kaymakamlık görevinde bulunan Kilis Valisi Recep Soytürk´ü valilik makamında ziyaret etti. kaymakamlıktan yapılan açıklamaya göre, ziyarette vali Soytürk, nezaketinden dolayı kaymakam Yönden´e teşekkür etti;
Kaymakam Yönden de misafirperverliğinden dolayı vali Soytürk´e teşekkür ederek, görevinde başarı diledi. Açıklamada, 'Devlet tecrübesi, vatandaş odaklı hizmet anlayışı, vizyoner kişiliğiyle görevinde temayüz eden mülki idare amirlerinin hoşsohbet ortamında buluşması; bölgedeki güç birliğini bir kez daha gözler önüne serdi. Söz konusu ziyarete; Hatay 22. Dönem Milletvekili İsmail Soylu da eşlik ederek, sohbetiyle ziyarete renk kattı' ifadesine yer verildi.
İskenderun Kaymakamı Yönden, Gaziantep Valisi Davut Gül´ü de makamında ziyaret ederek, başarı diledi. Vali Gül, nezaketinden dolayı kaymakam Yönden´e teşekkür ederek, ziyaretin anısına hediye verdi. Hatay eski Milletvekili İsmail Soylu bu ziyarete dea eşlik etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —