Kaymakamlardan taziye ziyareti

Hatay Valisi Rahmi Doğan, babası Kaya Doğan´nın yaşamını yitirmesi üzerine yapılan taziyelerini kabul etmeyi sürdürüyor.

GÜNCEL 22.08.2019 11:15:58 0
Kaymakamlardan taziye ziyareti

 

İskenderun/SES
 Vali Doğan´ı ziyaret edenler, başsağlığı dileyip ve acısını paylaşmaya çalışıyor. Vali Doğan´ın babası Kaya Doğan´ın cenazesi, Kurban bayramı öncesinde memleketi Sivas´ta yaşamını yitirmiş ve aynı kentteki Yukarı Tekke Mezarlığında toprağa verilmişti.
İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Dörtyol Kaymakamı Murat Bulacak, Payas Kaymakamı Polat Kara, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Erzin Kaymakamı Ahmet Demirci, Belen Kaymakamı Hayrettin Baskın, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven, İskenderun Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çelikkol, Doğu Akdeniz Gümrük Bölge Müdürü Akif Ertekin, Hatay eski Milletvekili İsmail Soylu, Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Abdülkadir Teksöz ve beraberindeki oda başkanları, TÜMSİAD Başkanı Doğan Günsüren ve beraberindeki heyet, İskenderun eski Kaymakamı H. Hasan Özyiğit ile Arsuz eski Kaymakamı Fatih Baysal, kapatılan Gökmeydan Belediyesi eski Başkanı Necim Bozkurt, işinsanları Nuri Üysen ve Yakub Bozatlı, önceki gün vali Doğan´a İskenderun Çalışma Ofisinde taziye ziyaretlerinde bulundu. Ziyarette bulunan kaymakam ve belediye başkanları ile bürokratlar, Hatay Valisi Doğan´la sohbet edip, merhum babası Kaya Doğan´ı yitirmesinin acısını paylaştı ve sabır diledi.

HBB'den grevdeki işçilere destek

Hatay ormanları yanıyor

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Payas Plajına 'Su Oyun Parkı'

"Hatay, santraller ve taş ocaklarına teslim edildi"

25 yıl sonrasının Arsuz'unu planladılar

Milletvekili Özel; “İskenderun Şehir Hastanesi ve TOKİ konutlarına ulaşım rahatlayacak”

Bakan Yumaklı: Soğutma çalışmalarına başlandı

Sivas katliamda yaşamını yitirenler, İskenderun'da anıldı

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

TZOB Başkanı Şemsi Bayraktar’dan Hatay ve Kilis’te tarımsal inceleme

Kabotaj Bayramı kutlandı

CHP'li Servet Mullaoğlu: "Partimize yönelik saldırılar siyasi darbe girişimidir"

AKP'den genişletilmiş il danışma meclisi toplantısı

  • BIST 100

    10565,74%-0,59
  • DOLAR

    42,17% -0,01
  • EURO

    49,02% -0,28
  • GRAM ALTIN

    5558,99% -1,71
  • Ç. ALTIN

    9196,59% -3,17