Tarih: 06.10.2018 09:20

Kayra, Dörtyol´u 2-0 yendi

Facebook Twitter Linked-in

Hatay 1. Amatör Küme B Grubunda mücadele eden İskenderun Kayra Spor, deplasmanda Dörtyol Spor´u 2-0 mağlup etti.
Dörtyol Dokuz Ocak Stadında oynanan karşılaşmada, İskenderun Kayra Spor´un gollerini Emre Nur attı. bu sonuçla sahadan üç puanla ayrılan İskenderun Kayra Spor, gruptaki puanını 9´a yükseltti.

U 15 Ligi
Hatay Amatör Küme Gençlir Ligi U 15 Grubunda oynanan karşılaşmada ise Güneylerspor takımı, Defne´yi 11-1´lik skorla yendi.
Hatay Büyükşehir Belediyesinin Esentepe Futbol Sahasında oynanan maçta, Güneylerspor fakibi defne´yi farklı yendi ve sahadan 3 puanla ayrıldı. Takımın teknik direktörü Sefer Koca, genç futbolcularını kutladı ve iddialı bir takım oluşturduklarını ifade etti.

Güneyler Spor sezon açtı
Güneylerspor 2018-2019 sezonu törenle açtı. Her branşta iddialı takımlar çıkarttıklarını belirten Güneyler Spor Kulübü Başkanı Fahri Serdar Özal, geçtiğimiz dönem yetiştirip Hatayspor´a transfer olan futbolcularla beraber sezon açılışını yaptı. Karlısu Futbol Tesislerinde yapılan ve antrenörler Ersin Uzun, Talip Sürgit, Sefer Koca ve Mehmet Sözer, geçen denöm Hatayspor´a transfer olan futbolcular Kerem Dönmez, Melih Doğruloğlu, Ahmed Özal ve Ahmet Hakan Gök´ün de katıldığı sezon açılışı töreninde konuşan kulüp başkanı Özal, şu değerlendirmede bulundu: 'Antrenörlerimiz tarafından her yaş grubunun fizyolojik özelliklerini dikkate alarak hazırladığı antreman programları ile gençlerimizin bedensel gelişimlerine katkı sağlarken, öncelikle; iyi insan, iyi öğrenci ve sonunda iyi futbolcu prensibi ile çalışmalar yapıyoruz. Kurulduğumuz yıldan beri çalışmalarımız meyvelerini vermeye başlamıştır. Geçtiğimiz yıl filiz lisans çıkarıp yetiştirdiğimiz ilk futbolcularımızdan Hatayspor´a 4 futbolcu vererek bunu ispatladık. Bu yılki hedefimizde de başarı ve Hatay Sporuna ‘iyi bireyler´ yetiştirmek.'




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —