Tarih: 27.12.2019 09:46

Kayra´nın golleri Bestami´den

Facebook Twitter Linked-in

Akın Bodur/İskenderun

Hatay Süper Amatör Ligi takımlarından Ekinci Spor Kırıkhan Spor´u 2-0 yendi. karşılaşma, Antakya Nazım Koka sahasında oynandı.
Aynı ligde bulunan ve Defne Atatürk Stadında oynanan farklı bir karşılaşmada ise Armutlu Spor, Kırıkhan gücü Spor´u 4-2´lik skorla mağlup etti.
Hatay 1. Amatör Ligi A Grubunda mücadele eden İskenderun Kayra Spor, Harbiye Spor´u 5-0 mağlup etti. İskenderun Belediyesi Sarıseki Spor Kompleksinde oynanan karşılaşmaya alt yapıdan yetişen ve yaş ortalaması 17 olan gençlerle çıkan Kayra Spor´un 5 golünü de forvet oynayan Bestami Dönmez attı. Bu sonuçla,
İskenderun Kayra Spor, ligdeki puanını 33´e yükseltti ve bir maç eksikliği ile 34 puan lider olan Maşuklu Spor´un ardından ikinci sırada yer adı.
Aynı ligde oynanan başka bir karşılaşmada ise Hassa Spor, Maşuklu Spor´a 5-0´lık skorla mağlup etti.
Hatay 2. Amatör Ligi B Grubunda mücadele eden İskenderun Efsane Spor ise Erzin Gökdere Spor´u 3-1 mağlup etti. İskenderun Beş Temmuz Stadı dış sahasında oynanan ve Hatay bölgesi hakemleri Akif Morca, Aydın Dayanır ile Bekir Mertli´nin yönettiği maçta, Efsane Spor´un gollerini Akın Gürkan Şener, Seymen Katırancı ile Buğra Azak attı, Erzin Gökdere Spor´un tek golünü ise Mustafa Yücel kaydetti. Bu sonuçla İskenderun Efsane Spor, ligde topladığı 30 puanla grupta liderliğini sürdürdü.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —