Kentte kaldırım çalışması

İskenderun Belediyesi, kentki cadde ve sokaklarda bozulan yollar ve kaldırımların onarım çalışmalarını sürdürüyor. Belediye ekipleri İsmet İnönü mahallesinde ihtiyaç duyulan bölgelerde kaldırım çalışmasına başladı.

GÜNCEL 15.10.2018 09:28:07
Kentte kaldırım çalışması

Nesrin Geyik/İskenderun

Kentin yaşam ve mekân kalitesini yükseltmek için çalışmaların süreceğini ifade eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “Yol ve kaldırımları yeniden düzenleyerek, günlük yaşam ve görüntü kalitesini yükseltmek amacındayız. Ekiplerimiz kentin birçok farklı noktasında çalışmalarını sürdürüyor. Şehir genelinde ihtiyaç duyulan noktalarda cadde ve sokaklarda hızlı bir şekilde üst yapı çalışması yapıyoruz. Birçok noktada kaldırım yenileme ve onarım çalışmalarımıza devam edeceğiz. İskenderun halkı hizmetin en güzelini hak ediyor. Kaldırımlarda bozulan kaldırım taşları yenileri ile değiştiriliyor. Yeni açılan yollarda da kaldırımlar yapılıyor. Kaldırımlarda yerinden oynamış ve bozulmuş kaldırım taşları da yenileri ile değiştiriliyor. Kurumların bulunduğu alanlarda da yürüyüş yolları kaldırım taşları ile yeniden düzenleniyor' değerlendirmesini yaptı.

Meydan mahallesinde çalışma sürüyor
Belediye ekiplerinin Meydan Mahallesinde Haznevi camii karşısında çalıştığını belirten Dingil, ”Mahalle sakinleri yapılan çalışmalar ile yazın tozdan kışın ise çamurdan kurtulacak. Meydan Mahallesindeki çalışmalarını sonlandırıldıktan sonra ekiplerimiz diğer mahalle ve sokaklarda da belirlenen program çerçevesinde yol ve kaldırım çalışmalarına başlayacak” dedi.

Gazeteci Bakoğlu 14. kez seçildi

İskenderun Kaymakamı çöken bina alanında inceleme yaptı

İskenderun’da yıkım sırasında 6 katlı bina çöktü: Can kaybı yaşanmadı

İskenderun’da metruk bina çöktü: Ekipler enkaz kaldırıyor

İskenderun’da ağır hasarlı bina yıkım sırasında çöktü

Can Atalay’dan çocuk ölümleri tepkisi: “Hatay’da ölüm çukurları oluştu”

Adnan Şefik Çirkin’den depremde kayıp çocuklar için soru önergesi: 30 çocuk hâlâ aranıyor

Avukat Alkan Falay’a saldırıya Hatay Barosu’ndan tepki

Cebike TOKİ konutlarında yangın: 13 kişi tahliye edildi

Arsuz–İskenderun yolunda kamuflajlı araçta 19 yasadışı göçmen yakalandı

Hatay merkezli rüşvet operasyonunda 26 tutuklama: 8 ilde eş zamanlı baskın

Esnafın sandık mesajı: Değişim ve güven vurgusu

Arsuz’a krom ocağı için “noter taahhüdü” verildi

Hatay’da 10 Şubat’tan bu yana 4 çocuk suda boğularak hayatını kaybetti

HBB'den grevdeki işçilere destek

  • BIST 100

    15873,27%-1,56
  • DOLAR

    44,45% 0,27
  • EURO

    51,28% 0,23
  • GRAM ALTIN

    6354,53% 1,74
  • Ç. ALTIN

    10614,40% 0,00