Kıcı Mesire Alanında temizlik

15 Eylül Dünya Temizlik Günü kapsamında Belen´in Kıcı Mahallesindeki mesire alanında vatandaşlar tarafından gelişi güzel bir şekilde atılan çöpler, 200´e yakın kişinin katılımıyla toplandı ve alan temizlendi. Etkinliği, Belen Bele

GÜNCEL 18.09.2018 13:18:55 0
Kıcı Mesire Alanında temizlik

İskenderun/SES

15 Eylül Dünya Temizlik Günü kapsamında Belen´in Kıcı Mahallesindeki mesire alanında vatandaşlar tarafından gelişi güzel bir şekilde atılan çöpler, 200´e yakın kişinin katılımıyla toplandı ve alan temizlendi. Etkinliği, Belen Belediyesi düzenledi.
Piknik yapanların tercih ettiği yerler arasında bulunan Kıcı Mesire Alanının bilinçsizce atılan çöplerle kirletildiği, sık sık temizliğinin yapılmasına karşın, var olan çöplerin temizlenmesi için Belen Belediyesi, Dünya Temizlik Gününde analda etkinlik düzenledi. Sivil toplum kuruluşları ve yurttaşların katıldığı etkinlikte, Kıcı Mesire Alanınındaki çöpler, iş makinesi yardımıyla yaklaşık iki saatte toplandı ve alan daha güzel bir görünüme kavuştu.
Etkinlikte değerlendirme yapan Belediye Başkanı Adnan Vurucu, 'Dünya Temizlik Günü münasebeti ile gerçekleştirdiğimiz, çevremizi temiz tutma alışkanlığını yaymak adına Belediyemiz öncülüğünde, Tema Vakfı Kırıkhan, Tanrı Kurt Diriliş Teşkilatı, Kırıkhan Kültür ve Sanat Derneği, Hatay Tabiatı Koruma Derneği ve Belediyemizin personeli ve vatandaşlarımıza katılımlarından ve duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür ediyorum. Bilinçli nesiller yetiştirmenin önemini burada bir kez daha fark etmiş bulunuyoruz. Geleceğimizin teminatı olan küçüklerimizde bugün bizimle çöp toplayacak ve belki de kendinden büyüklere örnek olacaklardır. Umuyorum ki bugün bu büyük çaplı temizlikten sonra bu güzel dinlenme alanı bir daha bu duruma gelmez' dedi.

İskenderun Kaymakamı çöken bina alanında inceleme yaptı

İskenderun’da yıkım sırasında 6 katlı bina çöktü: Can kaybı yaşanmadı

İskenderun’da metruk bina çöktü: Ekipler enkaz kaldırıyor

İskenderun’da ağır hasarlı bina yıkım sırasında çöktü

Can Atalay’dan çocuk ölümleri tepkisi: “Hatay’da ölüm çukurları oluştu”

Adnan Şefik Çirkin’den depremde kayıp çocuklar için soru önergesi: 30 çocuk hâlâ aranıyor

Avukat Alkan Falay’a saldırıya Hatay Barosu’ndan tepki

Cebike TOKİ konutlarında yangın: 13 kişi tahliye edildi

Arsuz–İskenderun yolunda kamuflajlı araçta 19 yasadışı göçmen yakalandı

Hatay merkezli rüşvet operasyonunda 26 tutuklama: 8 ilde eş zamanlı baskın

Esnafın sandık mesajı: Değişim ve güven vurgusu

Arsuz’a krom ocağı için “noter taahhüdü” verildi

Hatay’da 10 Şubat’tan bu yana 4 çocuk suda boğularak hayatını kaybetti

HBB'den grevdeki işçilere destek

Hatay ormanları yanıyor

  • BIST 100

    16139,48%-2,69
  • DOLAR

    43,96% 0,05
  • EURO

    51,49% -0,88
  • GRAM ALTIN

    7590,72% 2,09
  • Ç. ALTIN

    12213,23% -2,50