Kırıkhan Spor: 2-Karaağaç: 0

Kırıkhan Spor: 2-Karaağaç: 0

Bölgesel Amatör Ligi

Stat: Kırıkhan

Hakemler: Hasan Kılıçaslan **, Serhat Akgöl **, Halil Karakuş **.
Kırıkhan Spor: Ömer Kısa ***, İzzet Canlıka ***, Metehan Uçar ***, Ömer Faruk *** (dk. 70 Oğuzhan **) Hüseyin Akmaz ***, Adnan Canlıka ***, Gökhan Yılmaz *** (dk. 88 Abidin *), Özgür Meriç ***, Volkan ** (dk. 46 Kazım **), Laval ****, Arsene Etah ****.
Arsuz Karaağaç Spor: Samet Dinçer *, Başaran Balcı *, Mehmet Fatih **, Gökhan *, Ferit ** (dk. 60 Tuğrul Günay *), Özkan *, Ali Korkmaz *, Özgür Çelik * (dk. 85 Alişan *), Süleyman Köse *, Haşim Ateş *, Semih * (dk. 46 Oğuz Kaan *).
Sarı kart: Metehan Uçar, Ömer Faruk, Özgür Meriç (Kırıkhan Spor), Süleyman, Gökhan (Arsuz Karaağaç Spor).
Gol: Dk. 28 Arsene Etah, dk. 82 Laval (Kırıkhan Spor)

İskenderun/SES
TFF Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 5. Grubunda mücade eden Hatay´ın iki takımında sahadan üç puan ayrılan taraf Kırıkhan Spor oldu. Kırıkhan Spor, sahasında konuk ettiği Karaağaç Spor´ı 2-0 yendi ve sahadan üç puanla ayrıldı.
Çekişmeli geçen karşılaşmada Kırıkhan Spor´un gollerini Arsene Etah ile Laval´ın attı. Bu sonuçla Kırıkhan Spor ligde elde ettiği ikinci galibiyetinin ardından puanını 6 ya çıkartttı.
Kırıkhan Spor Başkanı Hüseyin Çağlar, maç öncesi Karaağaç Spor Kulüp Başkanı Nevzat inan ile yöneticilerini karşıladı ve başarı diledi. Maçı, eski İskenderun Demirçelik Spor Başkanı Cengiz Gül de izledi.
Bölgesel Amatör Ligi 5. Grubunda zirveye oynayan takımlar arasında yer alan Kırıkhan Spor´un galibiyetinde rol alan futbolcuların yanı sıra Kaleci Ömer Kısa faktörörü de dikkatlerden kaçmadı. Yaşının bir hayli ilerlemesine rağmen, gençlere taş çıkartan Kırıkhan Spor kalecisi takım kaptanı Ömer Kısa, yaptığı güzel kurtarışların yanı sıra, saha içerisinde de arkadaşlarını hata yapmamaları yönünde sık sık uyardı. Kaleci Ömer Kısa´yı bu gidişle daha uzun yıllar sahada görebiliriz.
Maç sonrası değerlendirmede buluan ve takımını kutlayan Kırıkhan Spor´un Kulüp Başkanı Çağlar, 'İki hafta üst üste alınan galibiyetler bizleri mutlu etti. Kırıkhan Spor, gelecek haftalarda da bu başarısını sürdürecek. Bu yolda daha fazla desteğe ihtiyacımız var' açıklamasını yaptı.



"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

Yollarda ağır tonajlı araçlara 'park yasağı'

"Demokrasi talebi, sokaklardan sandıklara taşındı"

Belen'de "Ramazan Çocuk Festivali"

Hatay'da Özgürlük Nevruz'u kutlaması

Down Sendromu Farkındalık Günü

Başkan Amaç'tan üretiye destek çağrısı

Baro Başkanı Tut: Hukuk devletini savunmaya devam edeceğiz

Şam Geçici Maslahatgüzarı'nın Hatay ziyareti

Kütüphane inşaatında inceleme

"ÇED Gerekli Değildir" sürüyor

Kaçak yapı şikayetinde 'işlem yok'

Beton santralleri ve hava kirliliği...

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Gelişim Hastanesi, 20. yılında

CHP, 'ön seçime' devam ediyor

Grev 273. gününde

Hatay, kurak iller arasında

Üniversite alanına, 'sanayi alanı' kararı

İskenderun Engelliler, Avrupa Kupası'nda oynayacak

AÇKD: Dikmece’nin yüzde 80’ine el konuldu

Atık bertarafına 50 milyon hibe çabası

Çalışkan: Hatay kutlama değil, çözüm bekliyor

Muammer Aksoy Caddesi 3 şeritli oldu

Suriye'deki katliam Cevevi'ne protesto edildi

Kurum, 'fahri hemşehrilik beratını' aldı

HTO'dan 56 hekime plaket

Hekimler 14 Mart'ta buluştu

"Tozlu havada maske kullanın"

Prof. Yılmaz'dan gastroenteroloji bilgilendirmesi

Yükleniyor

  • BIST 100

    10275,80%0,46
  • DOLAR

    39,84% 0,11
  • EURO

    46,95% 0,39
  • GRAM ALTIN

    4274,15% 0,36
  • Ç. ALTIN

    6794,97% -0,20