Kırıkhan´da ücretsiz spor kursu

Kırıkhan Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü bünyesinde 8-14 yaş arası gençler açılan için ücretsiz spor kursları cumartesi ve pazar günleri saat 09.00 ile 14.00 saatleri arasında sürüyor.

GÜNCEL 27.12.2019 09:51:35 0
Kırıkhan´da ücretsiz spor kursu

Antakya/SES

 Badminton, voleybol, basketbol spor kursları, Çamlık mevkindeki kapalı spor salonunda; Karate spor kursu ise Şehit Gülşah Güler Spor Salonunda cumartesi günü saat 13.30, pazar günü de saat 11.00´de yapılıyor.
Futbol kursu devam ederken, yüzme kursunun ise yaz aylarında tekrarlanacağı açıklandı.
Kırıkhan Belediyesinden yapılan açıklamada, 'Masa tenisi dâhil olmak üzere birçok dalda sportif faaliyetlerimizin sayısını arttırarak, sporcu sayımızı üç binlerin üzerine çıkartmayı hedefliyor ve hafta sonları devam edecek olan sportif faaliyetlere bütün çocuklarımızın katılmasını bekliyoruz. İlçedeki sportif faaliyetlere destek veren başta Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi yönetimi, Kırıkhan Belediye Spor Kulübü hocaları, sporcu velileri ve sporcu evlatlara teşekkür ederiz' değerlendirmesinde bulunuldu.

HBB'den grevdeki işçilere destek

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

68 konuta 'boşaltın' tebligatı

Öğrenciler, öğretmenlerini istedi

Zirai don, üreticiyi etkiledi

"Taş ocağı istemiyoruz"

Katledilen kadınlar için sessiz oturdular

Meslekte 30 yılı doldurdular

Belen Erasmus ekibi Portekiz kursuna katıldı

Dik, Footvolley başkan yardımcı

“Deprem sonrası şiddet arttı”

Yayman, yeniden baş temsilci

  • BIST 100

    10980,98%0,47
  • DOLAR

    40,89% 0,04
  • EURO

    47,78% 0,17
  • GRAM ALTIN

    4392,60% 0,28
  • Ç. ALTIN

    7051,98% 0,00