Tarih: 01.05.2018 10:15

Kitap Otağı, yayınevi oldu

Facebook Twitter Linked-in

Orhan Yıldız/İskenderun

Yayın hayatına bastığı 5 kitapla giren Kitap Otağı Yayınevinin tanıtım toplantısı İskenderun´da düzenlenen kokteyl ve imza günü ile yapıldı. Akademisyen, yazar, sanatçı, eğitimci ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin de katıldığı tanıtım toplantısında yayınevinden kitabı yayımlanan yazarlar, davetliler için kitaplarını imzaladı.
Kitap Otağı Yayınevi sahibi M. Numan Alkaç, “Yayınevimizin Türk yayıncılığına hayırlı olmasını diliyorum. İnsanların akıllarında gelişen fikirlerin ve gönüllerinde yeşeren duyguların yazıyla birlikte kalıcı hâle gelmesi ve geleceğe aktarılmasının önemi hepimizce malûmdur. Biz de Hatay´dan yola çıkarak bu önemli eyleme elimizden geldiğince hizmet etmeye çalışacağız” dedi.
Toplantıda konuşan yazar Mehmet Haşmet Kolağası da yayınevi denildiğinde önceden akıllara yalnızca İstanbul´un geldiğini ifade etti ve günümüzde bu durumun değiştiğini söyledi. Kolağası, “Artık Hatay´ın, İskenderun´un da bir yayınevi var. Bize düşen görev, hep birlikte bu yayınevimize sahip çıkmak” dedi. Eğitimci ve yazar Celâl Demirtaş ile yazar Mansur Ekmekçi´nin de konuşma yaptığı
törende, Kitap Otağı Yayınevi Genel Yayın Yönetmeni Aşir Alkaç da katılanlara teşekkür etti. Tanıtım toplantısında,
Toplantıda, Kitap Otağı Yayınevinden kitapları çıkan İlmiye Yasemin Tümkaya, Kemal Önalır, Fatih Kurt, Ömer Karslı, Cemile Toprak, kitaplarını imzaladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —