Kızılay´dan vekaletle kurban kampanyası

Kızılay´dan vekaletle kurban kampanyası

Kurban Bayramı´na günler kala hayvan pazarları hareketlenmeye başladı.

Kurban satış yerleriyle ilgili İskenderun´da da düzenlemeye gidilirken, vekaletle kurban kampanyası da devam ediyor. Bu kampanyanın en görünürlerinden birini Türkiye kızılay derneği İskenderun Şubesi yürütüyor. İskenderun teknik Üniversitesi Meslek Yüksek Okulunu´nun öğretim üyelerinden olan Şube Başkanı Ümit Günay, kurban vekaletleri için doğrudan şubeye gelinebileceği gibi ziyaret edilmek isteyenler için ise bir telefon hattı tahsis ettiklerini duyurdu.

Günay, Kızılay´ın ayrıca bankalardan da kurban vekaleti kabul ettiğini hatırlattı. Konserve olarak ihtiyaç sahiplerine ulaşıyor Vekaletle amacına ve kuralına uygun olarak kesilen kurbanın kavurma olarak konverve edildiğini ifade eden Günay, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, şu bilgilendirmeyi yaptı: “Kurbanlıklarınız İslami şartlara uygun biçimde kesiliyor. Din görevlileri kurban kesimine eşlik ediyor. Tüm kurbanlıklar veteriner kontrolünden geçiriliyor. İşlemler noter huzurunda gerçekleştiriliyor. Büyükbaş kurbanların etleri Et ve Süt Kurumu işbirliğiyle konserveleniyor. Tüm yıl boyunca ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.”

Kaymakam Soytürk´ten de vekalet alındı

Türkiye Kızılay Derneği İskenderun Şube yönetimi, İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk´ü göreve başlaması dolayısıyla ziyaret etti. Ziyarette, Kızılay Şube Başkanı Ümit Günay, Kaymakam Soytürk´ten kurban vekaleti de aldıklarını bildirdi.



Seyfittinoğlu'na son görev

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Çalışkan: Hatay kutlama değil, çözüm bekliyor

“Dönmez desteği CHP grubundan alıyor”

Cemevine büyükşehir onarımı

Narenciyede 'zirai don' kaybı

71 ton limonda 'yasaklı ilaç' kalıntısı

Yarıkkaya 75 kilometre hızla esti

Kadından kadına 2. kez köprü kurdu

Birleşik Krallığa, UR-GE projesi ziyareti

300 milyon lira borçlanma yetkisi

ATSO isim değiştiriyor

Alevi örgütlerinden çağrı: Suriye’de insan hakları ihlal ediliyor!

Işıkhan'dan 'değerlendirme toplantısı'

8 günlük firmaya 20 milyon liralık iş

Kentte 'genel denetim'

Ramazan Şenliği incelemesi

İskenderun ADD'ye yeni yönetim

3 belediyeden Suriye ziyareti

AKP'den eş zamanlı '28 Şubat' açıklaması

Hatay Turizm Master Planı Çalıştayı

HBB'den Ramazan denetimi

Deprem kadın ve engellileri üretimden çekti

Yüksekokullarda müdürler değişti

Standart dışı üretim de sürüyor ceza da

Hatay'da tarımı 'don' vurdu

Milletvekili Çirkin: Kaç mükellef mücbir sebepten yararlandı?

Tescilli binaların restorasyon toplantısı

Gümrüklü antrepo işletmecilerinin ziyareti

CHP, iş insanlarıyla buluştu

Yükleniyor

  • BIST 100

    9404,43%0,26
  • DOLAR

    38,00% 0,09
  • EURO

    41,66% 0,65
  • GRAM ALTIN

    3660,18% 0,53
  • Ç. ALTIN

    6048,57% 0,00