KKTC Başbakanı Saner İskenderun´da

Adana, İskenderun ve Ankara´da temaslarda bulunmak üzere Türkiye´ye gelen Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Başbakanı Ersan Saner, Adana´nın ardından Hatay´da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

GÜNCEL 19.09.2021 20:24:51
KKTC Başbakanı Saner İskenderun´da

İskenderun´da Kaymakam iskender yönden ve Belediye Başkanı Fatih Tosyalı tarafından karşılanan Başbakan Saner ve beraberindeki heyet, İskenderun Limanı´nda Limakport yetkilileri ile gerçekleştirilen toplantıya katıldı, ardından liman sahasını gezerek Limakport İskenderun Genel Müdürü Gündüz Arısoy´dan bilgi aldı.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği İskenderun Temsilciliği ile Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği´ni de ziyaret eden Başbakan Saner, İskenderun ticaret ve Sanayi Odası ziyaretinde, yatırım davetinde bulundu. 2022´de bir serbest bölge kurulması girişimlerine işaret eden, Dubai ve Singapur modellerini örnek veren Saner, Gazi Magusa´da da yeni bir organize sanayi bölgesi kurulma çalışmaları ile ilgili bilgi verdi. Saner, “Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetindeki ortaklarla Ortadoğu başta olmak üzere, Avrupa Birliği pazarına kolaylıkla entegre olabiliriz. Yeşil Hat Tüzüğü buna imkan tanıyor. Sadece savaşı politik arenada değil, ekonomik arenada verdiğimizde bunun mümkün olacağını düşünüyoruz” dedi.
Saner, İsdemir ziyaretinde de Genel Müdür Mesut Keyfli´den bilgi aldı.

/resimler/2021-9/20/0527594049912.jpg

/resimler/2021-9/20/0529031566078.jpg

Gazeteci Bakoğlu 14. kez seçildi

İskenderun Kaymakamı çöken bina alanında inceleme yaptı

İskenderun’da yıkım sırasında 6 katlı bina çöktü: Can kaybı yaşanmadı

İskenderun’da metruk bina çöktü: Ekipler enkaz kaldırıyor

İskenderun’da ağır hasarlı bina yıkım sırasında çöktü

Can Atalay’dan çocuk ölümleri tepkisi: “Hatay’da ölüm çukurları oluştu”

Adnan Şefik Çirkin’den depremde kayıp çocuklar için soru önergesi: 30 çocuk hâlâ aranıyor

Avukat Alkan Falay’a saldırıya Hatay Barosu’ndan tepki

Cebike TOKİ konutlarında yangın: 13 kişi tahliye edildi

Arsuz–İskenderun yolunda kamuflajlı araçta 19 yasadışı göçmen yakalandı

Hatay merkezli rüşvet operasyonunda 26 tutuklama: 8 ilde eş zamanlı baskın

Esnafın sandık mesajı: Değişim ve güven vurgusu

Arsuz’a krom ocağı için “noter taahhüdü” verildi

Hatay’da 10 Şubat’tan bu yana 4 çocuk suda boğularak hayatını kaybetti

HBB'den grevdeki işçilere destek

  • BIST 100

    15807,88%-0,41
  • DOLAR

    44,44% 0,26
  • EURO

    51,21% -0,05
  • GRAM ALTIN

    6462,35% 3,47
  • Ç. ALTIN

    10535,37% -0,74