Komutanların vali ziyareti
Hatay´da iki yıldır İskenderun 39. Mekanize Piyade Tugay Komutanı ve İskenderun Garnizon Komlutanı olarak görev yapan ve ataması çıkan Tuğgeneral Tevfik Erkan Olgay Hatay Valisi Erdal Ata´ya veda ziyaretinde, İskenderun Deniz Üs Komutanlı?
İskenderun/SES
Hatay Valilğğinden yapılan açıklamaya göre, Tuğgeneral Olgay´ı makamında ağırlayan ve bir süre sohbet eden Hatay Valisi Ata, Hatay´da görev yaptığı süre içerisinde gösterdiği üstün gayretli ve koordineli çalışma anlayışı dolayısıyla Tuğgeneral Olgay´a teşekkür etti ve yeri görevinde başarı diledi.
Hatay Vali Yardımcısı Mahmut Hersanlıoğlu´nun da bulunduğu ziyarette tuğgeneral Tevfik Erkan Olgay ise vali Ata ile çalışmaktan onur duyduğunu ifade ederek, iyi dilekleri ve nezaketinden ötürü vali Erdal Ata´ya teşekkür etti.
İskenderun Deniz Üs Komutanlığı görevine atanan Albay Ercan Kireçtepe de Hatay Valisi Erdal Ata´ya nezaket ziyaretinde bulundu. Açıklamaya göre, vali Ata ziyarette, Albay Kireçtepe´ye ildeki yeni görevinde başarı diledi. İskenderun Deniz Üs Komutanı Albay Kireçtepe de kabul ve iyi dileklerinden dolayı vali Ata´ya teşekkür etti.
Gazeteci Bakoğlu 14. kez seçildi
İskenderun Kaymakamı çöken bina alanında inceleme yaptı
İskenderun’da yıkım sırasında 6 katlı bina çöktü: Can kaybı yaşanmadı
İskenderun’da metruk bina çöktü: Ekipler enkaz kaldırıyor
İskenderun’da ağır hasarlı bina yıkım sırasında çöktü
Can Atalay’dan çocuk ölümleri tepkisi: “Hatay’da ölüm çukurları oluştu”
Adnan Şefik Çirkin’den depremde kayıp çocuklar için soru önergesi: 30 çocuk hâlâ aranıyor
Avukat Alkan Falay’a saldırıya Hatay Barosu’ndan tepki
Cebike TOKİ konutlarında yangın: 13 kişi tahliye edildi
Arsuz–İskenderun yolunda kamuflajlı araçta 19 yasadışı göçmen yakalandı
Hatay merkezli rüşvet operasyonunda 26 tutuklama: 8 ilde eş zamanlı baskın
Esnafın sandık mesajı: Değişim ve güven vurgusu
Arsuz’a krom ocağı için “noter taahhüdü” verildi
Hatay’da 10 Şubat’tan bu yana 4 çocuk suda boğularak hayatını kaybetti
HBB'den grevdeki işçilere destek
-
BIST 100
15807,88%-0,41
-
DOLAR
44,36% 0,03
-
EURO
51,15% -0,07
-
GRAM ALTIN
6420,91% 0,05
-
Ç. ALTIN
10645,44% 0,00




