Konteyner çarşı taşınacak

Pac Meydanı ve çevresi 3 ay önce rezerv alan ilan edilmişti

İSKENDERUN 4.02.2025 18:19:00 0
Konteyner çarşı taşınacak

İskenderun/SES

İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından rezerv alan edilen Pac Meydanı ve çevresinde incelemede bulundu, rezerv alan kapsamında deprem sonrası AFAD tarafından kurulan konteyner çarşının, eski TEDAŞ binası yanına taşınacağını belirtti. Pac Meydanı ve çevresi için yaklaşık üç ay önce 'rezerv alanı' ilan edildiği ifade edilmişti.

Belediye başkanı Dönmez, sosyal iletişim sitesinden yaptığı fotoğraflı paylaşımlarda şunlara yer verdi: "Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımız tarafından rezerv alan edilen Ontur Otel yanında bulunan geçici iş yerlerini eski Tedaş binası yanında bulunan yeni yerlerine taşımak için çalışmalara başladık. 6 Şubat depremleri sonrasında devletimizin tüm imkanları ile ilk gün olduğu gibi esnaflarımızın yanında olmaya devam ediyoruz.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımız tarafından rezerv alan edilen Pac Meydanında bulunan dönerci esnaflarımız için yapımı devam eden geçici işyerlerinde ki inşaat çalışmalarını yerinde inceledik. Pac Meydanı yeni silüetine kavuşurken esnaflarımızı daha güvenli ve daha modern işyerlerine kavuşturmak için çalışmalarımızı aralıksız bir şekilde sürdürmeye devam ediyoruz."

Anahtar Kelimeler: Konteyner çarşı taşınacak

HBB'den grevdeki işçilere destek

Hatay ormanları yanıyor

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

25 yıl sonrasının Arsuz'unu planladılar

Milletvekili Özel; “İskenderun Şehir Hastanesi ve TOKİ konutlarına ulaşım rahatlayacak”

Bakan Yumaklı: Soğutma çalışmalarına başlandı

Sivas katliamda yaşamını yitirenler, İskenderun'da anıldı

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

TZOB Başkanı Şemsi Bayraktar’dan Hatay ve Kilis’te tarımsal inceleme

Kabotaj Bayramı kutlandı

CHP'li Servet Mullaoğlu: "Partimize yönelik saldırılar siyasi darbe girişimidir"

AKP'den genişletilmiş il danışma meclisi toplantısı

Renan Koen kültürel miras için seslendirdi

Şehit Pamir'e 'park yasağı'

  • BIST 100

    10143,22%-0,64
  • DOLAR

    41,95% 0,13
  • EURO

    48,98% 0,16
  • GRAM ALTIN

    5748,81% 0,39
  • Ç. ALTIN

    9784,76% 0,00