Konteyner kentlerde moral etkinliği

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), ildeki bazı konteyner kentlerde yaşamını sürdüren vatandaşlara moral vermek amacıyla düzenlediği etkinlikleri Arsuz Konteyner Kent'le bitirdi.

GÜNCEL 4.09.2024 14:07:00 0
Konteyner kentlerde moral etkinliği

HBB'den yapılan açıklamaya göre, Hatay Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, deprem sonrası konteyner kentlerde yaşayan çok sayıda yetişkin ve çocukların mental ve fiziki gelişimlerini desteklemek adına çeşitli programlar düzenliyor. 

Açıklamada, "Herkese açık ve ücretsiz olan etkinlikler kapsamında Antakya, Defne, Samandağ, Hassa, Kırıkhan, Dörtyol, Payas, İskenderun, Belen ve Arsuz ilçelerinde bulunan konteyner kentlerde film gösterimleri sergileniyor. Ekiplerinin, konteyner kentlerde 17 Ağustos’ta başlayıp 13 Eylül’e kadar sürecek olan programların son durağı Arsuz Konteyner Kent oldu. İlçede gerçekleştirilen programlarda palyaço ve yüz boyama etkinliklerinin yanı sıra çocuklara patlamış mısır, gazoz ve pamuk şeker ikram edildi. Çocuklara özel animasyon film gösterimlerinin ardından sahneye çıkan HBB Bando Takımının gösterisi ise, yetişkinlerin de büyük ilgi gösterdiği ve kulakların pasını silen bir müzik ziyafetine dönüştü. Düzenlenen etkinliklerle konteyner kentlerdeki çocukların keyifli bir gün geçirmeleri amaçlandı. Çocukların hem eğlenceli animasyon filmleri izleme fırsatı buldu hem de çeşitli aktivitelerle hoşça vakit geçirebildi" ifadesine yer verildi.


Anahtar Kelimeler: Konteyner kentlerde moral etkinliği

Tartışmanın nedeni '240 konut'

Kızılay'dan kıyafet yardımı

MKÜ'de 'yüz yüze eğitim' sınırlı

Villalara 'yıkım ilanı'

Fabrikada yangın eğitimi

"Bir eylem hem hak hem suç olamaz"

Güneş, iki mahallede sorunları dinledi

Okul masrafı bütçeyi zorluyor

Çöpten 60 milyon lira gelir

Zabıta Haftası kutlandı

Akademik personele sağlık semineri

Cinayetin 5 zanlısına tutuklama

Kale-Işıklı yoluna bariyer

Zabıtanın koordinasyon toplantısı Arsuz'da

26 okulun öğrencileri, 'başka okula'

  • BIST 100

    9109,34%2,37
  • DOLAR

    34,23% 0,28
  • EURO

    37,62% -0,37
  • GRAM ALTIN

    2919,65% 0,14
  • Ç. ALTIN

    4903,03% 0,41