Konteyner kentte seçim çalışması

Belediye meclis üyesi adayları ve partilileriyle birlikte seçim çalışmalarını sürdüren TİP İskenderun adayı Avcı, seçmenlere dağıttığı bildiride yapacağı çalışmalar hakkında bilgi verdi.

SİYASET 25.03.2024 22:03:00 0
Konteyner kentte seçim çalışması

 

“İskenderun dürüst kadrolarla ayağa kalkacak”

İskenderun/SES

Seçim çalışmalarını kentteki konteyner kentler ve esnaf ziyaretiyle sürdüren Türkiye İşçi Partisi (TİP) İskenderun Belediye Başkan Adayı Ali Avcı, kenti dürüst ve liyakatli kadrolarla ayağa kaldıracaklarını ifade etti. Sorunların iyi niyetli planlamalarla çözülebileceğini söyleyen, İskenderun'u ortak akıl ve katılımcılık anlayışla  birlikte yönetmek istediklerini belirten Avcı, gelişen İskenderun'u oluşturmak için seçimde destek istedi. 

TİP İskenderun adayı Avcı, "İskenderun’un yeniden imar ve ihya edilmeye ihtiyacı var. Bu çok büyük bir sorun. Altyapı zaten batmış gitmiş. Rögarlar çalışmıyor, her taraftan foseptik çıkıyor. Altyapı tıkanmış vaziyette, temizlenmiyor. Havalar tam ısınmadan zararlı atıklar yüzeye çıkmaya başladı. B, insan sağlığını ciddi biçimde tehdit ediyor. Bu durum, son 70 senedir belediyeyi yönetenlerin suçu. Hiç kimse başka bir suçlu aramasın. Geldiler, yönetmeye talip oldular ama yönetemediler. Çaldılar, çırptılar, ihalecilik ve rantçılık yaptılar, adam kayırdılar, liyakatsiz insanları müdür ve sorumlu yaptılar ama memlekete hiçbir hizmet vermeden çekip gittiler" değerlendirmesinde bulundu. 

 

Avcı: İskenderun için artık değişmek şart  

"Bize gerçekten işi bilen, işi layıkıyla yapabilecek kadrolar lazım. Bize çalmayacak, rantçılık yapmayacak insanlar lazım. temel sorunumuz bu" diyen Avcı, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Yöneticileri seçerken maalesef dürüst ve liyakatli insanları seçmiyoruz. İyi siyaset yapanları, iyi yalan söyleyenleri, iyi vaatte bulunanları seçiyoruz. Yıllardan beri bu böyle. İnsanlarımız kötü değil çok özverili ama biz seçerken en kötüsünü seçiyoruz. 

Türkiye İşçi Partisi olarak, özellikle işçilerin, emekçilerin, yoksul halkın yanında olmak için varız. Barınma meselesi İskenderun’un en önemli sorunlarından biri. İskenderun’un altyapı, ulaşım sorunu var. Bunların depremden önce de vardı. Depremden sonra beş kat arttı. Bu sorunlar ancak nitelikli kadrolarla, bilimsel temelli, iyi niyetli planlamalarla çözülebilir. Biz kenti halkımızla birlikte, meslek odalarıyla, sivil toplum kuruluşlarıyla yöneteceğiz. Partimizden, bilim adamlarından, üniversitelerden, sivil toplum kuruluşlarında heyetler oluşturacak, İskenderun’u yeniden inşa etmeye, imar etmeye, yoksul halkımızın barınma sorununu çözmeye birlikte başlayacağız. İskenderun için artık değişmek şart diyoruz."

Anahtar Kelimeler: Konteyner kentte seçim çalışması

İskenderun Kaymakamı çöken bina alanında inceleme yaptı

İskenderun’da yıkım sırasında 6 katlı bina çöktü: Can kaybı yaşanmadı

İskenderun’da metruk bina çöktü: Ekipler enkaz kaldırıyor

İskenderun’da ağır hasarlı bina yıkım sırasında çöktü

Can Atalay’dan çocuk ölümleri tepkisi: “Hatay’da ölüm çukurları oluştu”

Adnan Şefik Çirkin’den depremde kayıp çocuklar için soru önergesi: 30 çocuk hâlâ aranıyor

Avukat Alkan Falay’a saldırıya Hatay Barosu’ndan tepki

Cebike TOKİ konutlarında yangın: 13 kişi tahliye edildi

Arsuz–İskenderun yolunda kamuflajlı araçta 19 yasadışı göçmen yakalandı

Hatay merkezli rüşvet operasyonunda 26 tutuklama: 8 ilde eş zamanlı baskın

Esnafın sandık mesajı: Değişim ve güven vurgusu

Arsuz’a krom ocağı için “noter taahhüdü” verildi

Hatay’da 10 Şubat’tan bu yana 4 çocuk suda boğularak hayatını kaybetti

HBB'den grevdeki işçilere destek

Hatay ormanları yanıyor

  • BIST 100

    16696,42%-1,65
  • DOLAR

    43,85% 0,04
  • EURO

    51,82% 0,31
  • GRAM ALTIN

    7342,32% 0,87
  • Ç. ALTIN

    11845,61% 0,03