Körfez de play-off´ta

Hatay Süper Amatör Ligi

SPOR 18.02.2019 09:53:48 0
Körfez de play-off´ta

Orhan Yıldız/İskenderun

Hatay Süper Amatör Liginde maçlar sürüyor. Hatay´ın farklı sahalarında oynanan maçlarda, takımların puan durumu değişti. Daha önce play-off´a çıkmayı garantileyen Reyhanlı Belediye Spor, Samandağ Spor ve Antakya FK´nin ardından Körfez İskenderun Spor´da play-off´a yükselen takım oldu.
Buna göre, Defne 2013 Spor, Gözcüler Spor´u 5-3, Antakya FK. Spor da 14-Yayladağı Spor´u 14-1´lik skorla yendi. Ekinci Spor ise Samandağ Spor´a 9-1 yenildi.

Körfez, play-off´ta
Hatay Süper Amatör Liginde 39´ar puanla yarışan Körfez İskenderun Spor ve Armutlu Spor, bir üst lige çıkmak için mücadele verdi.
Körfez İskenderun Spor, Dörtyol deplasmanında Dörtyol Belediye Spor´u 9-3´lük skorla yendi. Reyhanlı Belediye Spor ise sahasında konuk ettiği Armutlu Spor´u 2-0 yendi. Bu sonuçların ardından ligde puanını 42´ye yükselten Körfez İskenderun Spor, play-off´a çıkan dördüncü takım oldu. Reyhanlı Belediye Spor, Samandağ Spor ile Antakya FK. kulüpleri daha önceki haftalarda play-off´a çıkan takımlar olmuştu.

Yıldız Spor: 3-İlk adım: 0
Hatay 2. Amatör Kümede de maçlar devam etti.
Arsuz Belediyesi Karaağaç Spor Kompleksinde oynanan karşılaşmada İskenderun Yıldız Spor, Arsuz İlk Adım Spor´un 3-0 mağlup etti. Hatay bölgesi hakemlerinden Ali Eren Aydın, Elçin Kaba ve Hamza Erkan´ın yönettiği karşılaşmada İskenderun Yıldız Spor´un gollerini Sinan Miçooğulları (2) ve Rıdvan Fındık attı. Bu sonuçla İskenderun Yıldız Spor, oynadığı dört karşılaşmadan da galibiyetle ayrıldı ve ligdeki puanının 12´ye yükseltti. Ligde oynanan diğer karşılaşmada ise Sarıseki Spor, İcadiye Spor´u 5-2 mağlup etti.
İskenderun Yıldız Spor, D Grubu lideri oldu. İskenderun Yıldız Spor´u, 10 puanla İskenderun Esen Spor takip ediyor.

Gençler U 16 Ligi
Hatay Amatör Gençler U 16 Liginde mücadele eden Güneyler Spor, ligde oynadığı beş maçta beşinci galibiyetini aldı. Güneylerspor, Armutluspor´u 7-0´lık bir skorla yendi. kulüp başkan Fahri Serdar Özal, Tavlaspor maçını da kazanmayı amaçladıklarını ifade etti. Tavlaspor-Güneylerspor maçı yarın Antakya´daki Nazım Koka sahasında saat 18.00´da başlayacak.

HBB'den grevdeki işçilere destek

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

68 konuta 'boşaltın' tebligatı

Öğrenciler, öğretmenlerini istedi

Zirai don, üreticiyi etkiledi

"Taş ocağı istemiyoruz"

Katledilen kadınlar için sessiz oturdular

Meslekte 30 yılı doldurdular

Belen Erasmus ekibi Portekiz kursuna katıldı

Dik, Footvolley başkan yardımcı

“Deprem sonrası şiddet arttı”

Yayman, yeniden baş temsilci

  • BIST 100

    10980,98%0,47
  • DOLAR

    40,89% 0,04
  • EURO

    47,78% 0,17
  • GRAM ALTIN

    4392,60% 0,28
  • Ç. ALTIN

    7051,98% 0,00