Körfez´de ‘atak´ hedefi

Körfez İskenderunspor Kulübü Başkanı İsmet Kulu, yerel idarecilerin de desteğini sağlayarak Körfez İskenderunspor Kulübü´nün tekrar canlandırılması ve atağa geçirilmesini hedeflediklerini söyledi.

24.07.2017 11:30:39 0
Körfez´de ‘atak´ hedefi

 

İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk´ü ziyaret eden İsmet Kulu ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, yeni görev yerinin hayırlı olması dileklerinde bulundu, kulübün durumu ve çalışma hedefleriyle ilgili bilgi verdi.

 

Yeni adımlar bekleniyor

Kulübün canlandırılması için yönetimin azmi kadar yerel idarecilerinin de desteğinin önemine dikkat çeken İsmet Kulu, kulübün yeni dönemde önemli mesafeler alacağına inandığını kaydetti.

 

Soytürk: Olumlu adımlar desteklenecek

Soytürk, İskenderun´un kalkınması ve gelişmesine yönelik atılacak her olumlu adımın olanaklar içerisinde destekleneceğini kaydetti. Kaymakam Soytürk, elde edilecek her başarının tüm kentileri mutlu edeceğini ve onurlandıracağını da sözlerine ekledi.

Anahtar Kelimeler: Körfez atak hedefi

HBB'den grevdeki işçilere destek

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

Tarihi hamam yıkımda da hasar aldı

Mimarlar çağrı: Süre uzatılmalı, destek arttırılmalı

Plana itirazın son günü 20 Haziran

Gülcihan’a arıtma tesisi geliyor

İş insanı Atilla Demirkent yaşamını yitirdi

TOKİ, Arsuz'da arsa satıyor

Arsuz'da yoğunluk yine 'zirveye' ulaştı

Kurban Bayramı kutlandı

Otogarda 'bayram denetimi'

Resmi bayramlaşma bugün

Hatay’da kuraklık kapıda

  • BIST 100

    10858,52%-2,02
  • DOLAR

    41,65% 0,20
  • EURO

    48,93% 0,25
  • GRAM ALTIN

    5207,22% 0,96
  • Ç. ALTIN

    8575,61% 0,66