Körfez´den iki takım yarı finalde

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 34. Erhan Aksay Futbol Turnuvasında Refik Çoğum Arsuz Belediye Spor ile Eşref Dönmez Biçer Beton takımı, yarı finale yükseldi.

GÜNCEL 16.07.2018 10:24:00 0
Körfez´den iki takım yarı finalde

Orhan Yıldız/İskenderun

Turnuvanın Körfez Grubunda mücadele eden Refik Çoğum Arsuz Belediye Spor, çeyrek finalde kücadele ettiği Süleyman Güleryüz Deniz Spor´u 10-1 yendi ve yarı finale yükseldi. Antakya grubunda finale yükselen bir takım ise penaltı atışlarıyla belirlendi ve Nişrinspor, yarı finale çıktı.
İskenderun Beş Temmuz Stadı dış sahasında oynanan karşılaşmayı Hatay bölgesi hakemlerinden Metin Sugurtin, Erkan Yalçın ile M. Sait Güden yönetti. Maçta, Refik Çoğum Arsuz Belediye Spor´un gollerini Fuat Uruç (4), Kemal Genç (2), Gökhan Zeytun, Yusuf Keleş, Murat Sercan ile Hakan Büyükatilla atttı. Süleyman Güleryüz Deniz Spor´un tek golü ise Bülent Kalın´dang eldi. Karşılaşmada üleyman Güleryüz Deniz Spor´dan Mehmet Çetin´in, penaltı atışında çektiği şut, kale direğinden döndü.

Yarı finalin ikinci takımı Biçer Beton
Erhan Aksay Futbol Turnuvası Körfez Grubunda mücadele eden Eşref Dönmez Biçer Beton takımı da Cemil Soley Körfez Demirgücü takımını 2-1 mağlup etti ve yarı finale yükselen ikinci takım oldu.
skenderun Beş Temmuz Stadı dış sahasında oynanan ve Hatay bölgesi hakemlerinden Onur Parlak, Erman Koca ile Lütfü Batar´ın yönettiği maçta, Eşref Dönmez Biçer Beton Spor´un gollerini Ayhan Akkaya ile İlker Sebzeci atttı, Cemil Soley Körfez Demirgücü takımının tek golünü ise Nihat Toz kaydetti.
Karşılaşmaların sonuçlarına göre yarı finale yükselen Refik Çoğum Arsuz Belediye Spor ile Eşref Dönmez Biçer Beton Futbol Takımları mücadele edecek. Yarı final müsabakası dün (15 Temmuz Pazar) akşam saat 19.00´da İskenderun Beş Temmuz Stadı yan sahasında başladı.
Turnuvanın Antakya´da oynanan maçında ise yarı finale çıkan takım Nişrinspor oldu. HBB Esentepe sahasında oynanan maçta, Nişrinspor ile Karsulular Derneği takımı 1- 1 berabere kaldı. Sonuç ise penaltı atışlarıyla belirlendi ve penaltı atışlarında 3-2´lik üstünlük sağlayan Nişrinspor, Antakya grubunda finale yükselen bir takım ise penaltı atışlarıyla belirlendi ve Nişrinspor, yarı finale çıktı.


"Arsuz, tarım ve turizm üzerine kurulu"

3 ilçede 180 parsele 'el koyma kararı'

DEMAK, kaybettiği yakınlarına ulaşmak istiyor

Araç değişim işlem süresi uzatıldı

Belediyenin borcu 498 milyon lira

"Hataylı fiziksel ve mental olarak bitme noktasında"

Gençler, İzmir Marşı'yla yürüdü

Moral ve motivasyonla oynadılar

Konteyner Futbol Turnuvası sona erdi

Hatay, Gaziantep'le "kardeş şehir" oluyor

İMAL mezunları, 'mezunlar derneği' kurdu

Renan Koen bugün Arsuz'da

Her yağışta aynı görünü!

Dayanışma ödülü; deprem bölgesine

"Rezerv alanda belirsizlik ortadan kaldırılmalı"

  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,23% 0,09
  • EURO

    34,97% 0,05
  • GRAM ALTIN

    2506,57% 0,25
  • Ç. ALTIN

    4002,98% 0,00