Körfez´den iki takım yarı finalde

Körfez´den iki takım yarı finalde

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 34. Erhan Aksay Futbol Turnuvasında Refik Çoğum Arsuz Belediye Spor ile Eşref Dönmez Biçer Beton takımı, yarı finale yükseldi.

Orhan Yıldız/İskenderun

Turnuvanın Körfez Grubunda mücadele eden Refik Çoğum Arsuz Belediye Spor, çeyrek finalde kücadele ettiği Süleyman Güleryüz Deniz Spor´u 10-1 yendi ve yarı finale yükseldi. Antakya grubunda finale yükselen bir takım ise penaltı atışlarıyla belirlendi ve Nişrinspor, yarı finale çıktı.
İskenderun Beş Temmuz Stadı dış sahasında oynanan karşılaşmayı Hatay bölgesi hakemlerinden Metin Sugurtin, Erkan Yalçın ile M. Sait Güden yönetti. Maçta, Refik Çoğum Arsuz Belediye Spor´un gollerini Fuat Uruç (4), Kemal Genç (2), Gökhan Zeytun, Yusuf Keleş, Murat Sercan ile Hakan Büyükatilla atttı. Süleyman Güleryüz Deniz Spor´un tek golü ise Bülent Kalın´dang eldi. Karşılaşmada üleyman Güleryüz Deniz Spor´dan Mehmet Çetin´in, penaltı atışında çektiği şut, kale direğinden döndü.

Yarı finalin ikinci takımı Biçer Beton
Erhan Aksay Futbol Turnuvası Körfez Grubunda mücadele eden Eşref Dönmez Biçer Beton takımı da Cemil Soley Körfez Demirgücü takımını 2-1 mağlup etti ve yarı finale yükselen ikinci takım oldu.
skenderun Beş Temmuz Stadı dış sahasında oynanan ve Hatay bölgesi hakemlerinden Onur Parlak, Erman Koca ile Lütfü Batar´ın yönettiği maçta, Eşref Dönmez Biçer Beton Spor´un gollerini Ayhan Akkaya ile İlker Sebzeci atttı, Cemil Soley Körfez Demirgücü takımının tek golünü ise Nihat Toz kaydetti.
Karşılaşmaların sonuçlarına göre yarı finale yükselen Refik Çoğum Arsuz Belediye Spor ile Eşref Dönmez Biçer Beton Futbol Takımları mücadele edecek. Yarı final müsabakası dün (15 Temmuz Pazar) akşam saat 19.00´da İskenderun Beş Temmuz Stadı yan sahasında başladı.
Turnuvanın Antakya´da oynanan maçında ise yarı finale çıkan takım Nişrinspor oldu. HBB Esentepe sahasında oynanan maçta, Nişrinspor ile Karsulular Derneği takımı 1- 1 berabere kaldı. Sonuç ise penaltı atışlarıyla belirlendi ve penaltı atışlarında 3-2´lik üstünlük sağlayan Nişrinspor, Antakya grubunda finale yükselen bir takım ise penaltı atışlarıyla belirlendi ve Nişrinspor, yarı finale çıktı.



"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

Yollarda ağır tonajlı araçlara 'park yasağı'

"Demokrasi talebi, sokaklardan sandıklara taşındı"

Belen'de "Ramazan Çocuk Festivali"

Hatay'da Özgürlük Nevruz'u kutlaması

Down Sendromu Farkındalık Günü

Başkan Amaç'tan üretiye destek çağrısı

Baro Başkanı Tut: Hukuk devletini savunmaya devam edeceğiz

Şam Geçici Maslahatgüzarı'nın Hatay ziyareti

Kütüphane inşaatında inceleme

"ÇED Gerekli Değildir" sürüyor

Kaçak yapı şikayetinde 'işlem yok'

Beton santralleri ve hava kirliliği...

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Gelişim Hastanesi, 20. yılında

CHP, 'ön seçime' devam ediyor

Grev 273. gününde

Hatay, kurak iller arasında

Üniversite alanına, 'sanayi alanı' kararı

İskenderun Engelliler, Avrupa Kupası'nda oynayacak

AÇKD: Dikmece’nin yüzde 80’ine el konuldu

Atık bertarafına 50 milyon hibe çabası

Çalışkan: Hatay kutlama değil, çözüm bekliyor

Muammer Aksoy Caddesi 3 şeritli oldu

Suriye'deki katliam Cevevi'ne protesto edildi

Kurum, 'fahri hemşehrilik beratını' aldı

HTO'dan 56 hekime plaket

Hekimler 14 Mart'ta buluştu

"Tozlu havada maske kullanın"

Prof. Yılmaz'dan gastroenteroloji bilgilendirmesi

Yükleniyor

  • BIST 100

    10275,80%0,46
  • DOLAR

    39,84% 0,11
  • EURO

    46,95% 0,39
  • GRAM ALTIN

    4274,15% 0,36
  • Ç. ALTIN

    6794,97% -0,20