Tarih: 21.03.2020 21:20

Korona Hatay´da da çıktı!

Facebook Twitter Linked-in

Savaş, katıldığı programda ‘Hatay´da Koronavirüs vakası var mı?´ sorusuna Hassa´da tanı konmuş bir vaka var, aile şu anda izole edilmiş durumda” diye yanıt verdi.

Koronavirüs salgınıyla ilgili Hatay´daki tek üst düzey açıklama Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş´tan geldi. Katıldığı bir televizyon programında bir soru üzerine Hassa´da Koronavirüs testi pozitif çıkan bir vakanın görüldüğünü bildirdi. Üniversite hastanesinde bir başka vaka duyumu olduğunu, yanı sıra umreden gelen bir ebeveynin sonuçlarının pozitif çıkması üzerine çocuklarının da hastaneye başvurdukları vaka ile ilgili ise Savaş şöyle konuştu: “Umreden gelen bir aile… onlarda varmış. İlçeyi söylemeyeyim, panik olmasın insanlar. Onun dışında üniversite hastanesinde var diyorlar. Ama açıklanmış bir şey yok. hassa ilcemizde tanı konmuş bir vaka var, aile şu anda izole edilmiş durumda.”
Sağlık sorunları ve küçük çocukları olan personele izin konusunun genel sekreterlik kanalıyla düzenlendiğini de sözlerine ekleyen Başkan Savaş, programda kişisel hijyenik şartlarına uyulmasının önemini vurguladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —