Korona ölemleri sürdürülüyor

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı: İlçe genelinde resmi kurumlar, okullar, toplu kullanım alanları ile tüm çöp konteynerlerinin dezenfekte işlemleri periyodik bir şekilde sürdürülüyor.

SAĞLIK 5.11.2021 08:36:56 0
Korona ölemleri sürdürülüyor

İskenderun Belediyesi´nden konuya ilişkin yapılan açıklamada, “Bu kapsamda İlçe genelinde resmi kurumlar, okullar, toplu kullanım alanları ile tüm çöp konteynerlerinin dezenfekte işlemleri periyodik bir şekilde sürdürülüyor” denildi.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı da yazılı açıklamada şunları ifade etti: “Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından oluşturulan dezenfekte ekipleri aralıksız olarak çalışmalarını sürdürüyor. İlçe sınırları içersinde bulunan resmi kurumlar, okullar, sosyal tesisler, toplu kullanım alanları ve tüm çöp konteynerleri dezenfekte edilmeye devam ediliyor.”

Tosyalı: Tedbirlere uyalım

Yurttaşların maske ve mesafe kurallarını unutmamalarını, özellikle de el hijyenine önem vermelerini istediklerini de ifade eden Başkan Fatih Tosyalı, şu değerlendirmeyi yaptı: “Bizler İskenderun Belediyesi olarak şehrimizde yoğunluğun oluştuğu her noktada gece gündüz dezenfekte çalışmalarımıza virüsün ilk göründüğü günden bu tarafa aralıksız devam ediyoruz. Bu mücadeleyi birlikte kazanabilmemiz için öncelikle tedbirlere uymalı aynı zamanda da aşılarımızı yaptırmalıyız.”

HBB'den grevdeki işçilere destek

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

Tarihi hamam yıkımda da hasar aldı

Mimarlar çağrı: Süre uzatılmalı, destek arttırılmalı

Plana itirazın son günü 20 Haziran

Gülcihan’a arıtma tesisi geliyor

İş insanı Atilla Demirkent yaşamını yitirdi

TOKİ, Arsuz'da arsa satıyor

Arsuz'da yoğunluk yine 'zirveye' ulaştı

Kurban Bayramı kutlandı

Otogarda 'bayram denetimi'

Resmi bayramlaşma bugün

Hatay’da kuraklık kapıda

  • BIST 100

    10729,49%-0,92
  • DOLAR

    41,19% 0,20
  • EURO

    48,31% 0,61
  • GRAM ALTIN

    4758,20% 1,43
  • Ç. ALTIN

    7652,82% 1,73