Koronavirüs önlemleri artık bir sorumluluk

İçişleri Bakanlığı Covid-19 Ek Tedbirleri Genelgesi uyarınca, 81 İl ile birlikte eş zamanlı olarak Hatay´da yapılan denetimlerde virüs ile mücadelede gelinen noktada, maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uymanın artık bireysel ciddi

SAĞLIK 16.10.2020 19:10:39 0
Koronavirüs önlemleri artık bir sorumluluk

Hatay Vali Vekili Aydın Tetikoğlu Antakya İlçemizde bulunan Atatürk Caddesinde esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek maske takılmasının önemi konusunda uyarılarda bulunup vatandaşlarımıza maske dağıttı.

Ülkemizde korona virüs vakalarının önüne geçmek ve farkındalık yaratmak amacı ile Antakya Atatürk Caddesinde gerçekleşen denetimlerde konuşan Vali Vekili Aydın Tetikoğlu, 'Bu hafta okullarımızı da açtık. Şu anda geri dönüşleri aldığımızda okullarımızda herhangi bir sorun yok, veliler de bu durumdan çok memnun. Ümit ediyorum, artık bu belanın da sonuna doğru yaklaşıyoruz. Ben kamu sağlığını ilgilendiren bu mücadelede destek olan bütün halkımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Vali Vekili Aydın Tekinoğlu´na, Hatay İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Hambolat, Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Başkanı Abdulkadir Teksöz eşlik ettiği denetimlerde maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uymanın artık bireysel ciddi bir sorumluluk ve yükümlülük olduğunun ifade edilirken, ayrıca kontrollü sosyal hayat kapsamında HES (Hayat Eve Sığar) kodunun vatandaşlarımızın korona virüs hastalığı açısından bir risk taşıyıp taşımadıklarının güvenli bir şekilde paylaşılmasına yardımcı olduğu da hatırlatıldı.

Seyfittinoğlu'na son görev

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Çalışkan: Hatay kutlama değil, çözüm bekliyor

“Dönmez desteği CHP grubundan alıyor”

Cemevine büyükşehir onarımı

Narenciyede 'zirai don' kaybı

71 ton limonda 'yasaklı ilaç' kalıntısı

Yarıkkaya 75 kilometre hızla esti

Kadından kadına 2. kez köprü kurdu

Birleşik Krallığa, UR-GE projesi ziyareti

300 milyon lira borçlanma yetkisi

ATSO isim değiştiriyor

Alevi örgütlerinden çağrı: Suriye’de insan hakları ihlal ediliyor!

Işıkhan'dan 'değerlendirme toplantısı'

8 günlük firmaya 20 milyon liralık iş

  • BIST 100

    9278,39%-1,23
  • DOLAR

    38,12% 0,11
  • EURO

    43,52% 1,24
  • GRAM ALTIN

    4039,43% 2,14
  • Ç. ALTIN

    6534,83% 2,65