Köse, sanat derneği başkanı

Geçtiğimiz günlerde kongresini yaparak, yeni yönetimini belirleyen Kırıkhan Kültür ve Sanat Derneğinde başkanlığa A. Vasi Köse getirildi.

26.10.2017 11:29:15 0
Köse, sanat derneği başkanı

Dernek yönetimi, kendi arasında yaptığı görev dağılımında, dernek başkanlığına A. Vasi Köse´yi getirirken, yardımcılığına Hasan Ayparlar, sekreterliğe Mesut Karaoğlu, muhasipliğe Hasan Bayraktaroğlu, komisyonlardan sorumlu üyeliğe Adnan Önder, etkinliklerden sorumlu üyeliğe Hüseyin Celil, etkinliklerde müzik Sorumluluğuna da Mahmut Ateş´i getirildi. 

Kırıkhan Kültür ve Sanat Derneği, yedi komisyon da kurdu ve bunların sorumlularını şöyle belirledi: Resim ve Güzel Sanatlar Ali İrgin, Halk Korosu Mahmut Ateş-Şenol Bolat, Öğretmenler Korosu Şerafettin Şen, Halk Oyunları Mesut Karaoğlu, Bağlama Kursu Ahmet Melik Çelik, Şair ve Ozanlar Komisyonu Adnan Önder, Muhittin Alaca, Mustafa Halis, Tarih, Edebiyat, Coğrafya Komisyonu: Tarih: Hasan Ayparlar, Edebiyat: Abdussamet Çolak, Coğrafya: Zekeriya Okçu, Halk Bilimi Komisyonu Mehmet Toklucu-Abdussamet Çolak, Yayın Komisyonu A. Vasi Köse, Abdussamet Çolak, Mehmet Okçu ve Muhittin Alaca, Dernek Web Sitesi Sorumlusu: A. Vasi Köse.

Anahtar Kelimeler: Köse sanat derneği başkanı

HBB'den grevdeki işçilere destek

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

68 konuta 'boşaltın' tebligatı

Öğrenciler, öğretmenlerini istedi

Zirai don, üreticiyi etkiledi

"Taş ocağı istemiyoruz"

Katledilen kadınlar için sessiz oturdular

Meslekte 30 yılı doldurdular

Belen Erasmus ekibi Portekiz kursuna katıldı

Dik, Footvolley başkan yardımcı

“Deprem sonrası şiddet arttı”

Yayman, yeniden baş temsilci

  • BIST 100

    11406,16%0,42
  • DOLAR

    41,04% 0,02
  • EURO

    48,03% 0,48
  • GRAM ALTIN

    4493,57% 0,25
  • Ç. ALTIN

    7182,61% 0,50