Tarih: 30.05.2017 10:36

Kursiyerler bir yıllık ürünlerini sergiledi

Facebook Twitter Linked-in

Rhossus Cafe´deki serginin açılışında konuşan Arsuz Halk Eğitim Müdürü Hacer Baysal, “Her yaşa hizmet ediyoruz. Kapsamlı çalışmalarımızı gerçekleştirirken hiçbir mazeretin ardına sığınmıyoruz' diye konuştu.

Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha ile Arsuz Halk Eğitim Müdür Yardımcıları Ali Keskiner, Mehmet Zor, Ercan Yılmaz´ın da katılıdğı serginin açılışında, Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan kursların önemli olduğu ifade edildi.
Halk oyunları ekiplerinin halk oyunları gösterisi sunduğu açılışta, Arsuz Kaymakamı Sarı, engelli kursiyerlere de sertifikalarını verdi. Açılışa katılanlar sergilenen el emeği ürünleri inceledi ve kursiyerlerden bilgi aldı. Açılışta konuşan HEM usta öğretici Arzu Özkan “Yöresel sanatı ileriye taşımaya katı sağlıyoruz” değerlendirmesini yaptı. Özkan “500´e yakın göz nuru, el emeği eseri sergiledik. Sergide, Efe Oyası, Mevlut Örtüsü, yazmalar, 99´luk tespihler, kolyeler ve diğer bazı ürünler bulunuyor. Yöresel sanatı ileriye taşımak ve kadın istihdamını geliştirmek ve katkı sağlamak adına bu proje gerçekleştirildi' dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —