Kursiyerler, emeklerini sergiledi

Belen Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü kursiyerleri, kursta ürettiklerini yıl sonu sergisinde yöre halkının beğenisine sundu.

30.05.2017 10:38:52 0
Kursiyerler, emeklerini sergiledi

 

Belen Kanuni Sultan Süleyman Kervansarayındaki sergiye kaymakam Abdulaziz Aydın, Belediye Başkanı Adnan Vurucu, siyasi parti ve demokratik kitle kuruluşlarının temsilcileri ile kamu kurumlarının yöneticileri katıldı. Folklar ekibinin gösteri sunduğu açılışta konuşan Belen Halk Eğitim Müdürü Mehmet Akça, 2016 Eylül ayından günmüze kadar 47 genel, 52 mesleki kurs açıtıklarını ve 1.500 kursiyere eğitim verdiklerini söyledi. Açık ortaokul ve lise öğrencileri ile üniversite öğrencilerine yönelik çalışmalar yapıldığını anlatan Akça, Toplum Sağlığı Merkezi işbirliğiyle bilgilendirme seminerlerin düzenlendiklerini, İşkur Müdürlüğü ile de kursiyerlerin maddi olarak desteklendiği belirtti.
Kaymakam Aydın da, ihalesi yapılan yeni halk eğitim merkez müdürlüğü binasının tamamlanması ile kursların daha iyi fiziki mekanlarda verilebileceğini ve yıl sonu sergilerinin de daha büyük katılımlara imkan verebilecek şartların oluşacağını ifade etti.
Açılışa katılanlar, sergiyi gezdi, defile gösterisini de izledi.

Seyfittinoğlu'na son görev

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Çalışkan: Hatay kutlama değil, çözüm bekliyor

“Dönmez desteği CHP grubundan alıyor”

Cemevine büyükşehir onarımı

Narenciyede 'zirai don' kaybı

71 ton limonda 'yasaklı ilaç' kalıntısı

Yarıkkaya 75 kilometre hızla esti

Kadından kadına 2. kez köprü kurdu

Birleşik Krallığa, UR-GE projesi ziyareti

300 milyon lira borçlanma yetkisi

ATSO isim değiştiriyor

Alevi örgütlerinden çağrı: Suriye’de insan hakları ihlal ediliyor!

Işıkhan'dan 'değerlendirme toplantısı'

8 günlük firmaya 20 milyon liralık iş

  • BIST 100

    9417,7%1,64
  • DOLAR

    38,15% 0,08
  • EURO

    43,65% -0,01
  • GRAM ALTIN

    4071,50% -0,65
  • Ç. ALTIN

    6581,31% 0,00