Tarih: 30.10.2021 14:13

Kurumlararası Futbol Turnuvası´nın şampiyonu İSTE

Facebook Twitter Linked-in

İskenderun Belediyesi Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünce düzenlenen Kurumlar arası Halı Saha Futbol Turnuvasında; 1. İskenderun Teknik Üniversitesi 2. SSK Acil, 3. Gümrük Müdürlüğü oldu. 

Turnuvanın ödülleri, İskenderun Belediyesi Sahil Spor Kompleksinde düzenlenen törenle Belediye Başkanı Fatih Tosyalı tarafından verildi. İSTE Şampiyonluk Kupası ise İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı ve İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci tarafından teslim edildi.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı törende yaptığı konuşmada; “Turnuvada dereceye giren takımlarımızı kutlar, katılım sağlayan kurumlarımızı tebrik ediyorum. Turnuvanın düzenlenmesinde emek veren herkese teşekkür ederim.Cumhuriyet Bayramımız Kutlu olsun. Bu tür sosyal etkinliklerimiz devam edecek” dedi.

Şampiyonluk sevincini İSTE Futbol Takımı ile paylaşan İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, şampiyon takımı ve teknik ekibini tebrik etti. Konuyla ilgili kısa bir değerlendirme yapan Rektör Depci “Üniversitemizin bilimsel etkinliklerin yanı sıra sosyal ve kültürel alanda elde ettiği başarılar bizi onurlandırmaktadır. Şampiyonluk için top koşturup ter döken, İSTE adına kupayı kaldıran takımımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —