Lukas, törenle vaftiz edildi
İskenderunlu, özel bir hastanede basın danışmanı olarak çalışan Marta ve mali müşavir Razık Kırılmaz´ın oğulları George Lukas Kırılmaz, kilisede düzenlenen törenle vaftiz edildi.
Akın Bodur/İskenderun
Lukas´ın vaftiz anneliğini teyzesi Talita Bakırcı üstlenirken, vaftiz babası da Deni Kırılmaz oldu. Kilise papazı Dimitri Yıldırım´ın yönettiği ayin sonrası, birbuçuk yaşındaki George Lukas Kırılmaz, vaftiz edildi.
İskenderun Aziz Nikola Ortodoks Kilisesinde düzenlenen törene, İskenderun Karasun Manuk Ermeni Kilisesi ve Katolik Kilisesi Anadolu Episkoposluğunda görevli rahipler, Bakırcı ve Kırılmaz ailesi ile Marta ve Razık´ın yakınları ve arkadaşları da katıldı.
Vaftiz, bir kişinin suya tamamen daldırılması ve sudan çıkarılması anlamına geliyor. Suda vaftiz edilmek, kişinin önceki yaşam tarzının sona erdiğini ve kendisini tanrıya adamış bir hristiyan olarak yeni başladığını simgeler. Vaftizin, hristiyan olabilmek için olması gereken zorunlu kurallardan birisi olarak kabul ediliyor.
Gazeteci Bakoğlu 14. kez seçildi
İskenderun Kaymakamı çöken bina alanında inceleme yaptı
İskenderun’da yıkım sırasında 6 katlı bina çöktü: Can kaybı yaşanmadı
İskenderun’da metruk bina çöktü: Ekipler enkaz kaldırıyor
İskenderun’da ağır hasarlı bina yıkım sırasında çöktü
Can Atalay’dan çocuk ölümleri tepkisi: “Hatay’da ölüm çukurları oluştu”
Adnan Şefik Çirkin’den depremde kayıp çocuklar için soru önergesi: 30 çocuk hâlâ aranıyor
Avukat Alkan Falay’a saldırıya Hatay Barosu’ndan tepki
Cebike TOKİ konutlarında yangın: 13 kişi tahliye edildi
Arsuz–İskenderun yolunda kamuflajlı araçta 19 yasadışı göçmen yakalandı
Hatay merkezli rüşvet operasyonunda 26 tutuklama: 8 ilde eş zamanlı baskın
Esnafın sandık mesajı: Değişim ve güven vurgusu
Arsuz’a krom ocağı için “noter taahhüdü” verildi
Hatay’da 10 Şubat’tan bu yana 4 çocuk suda boğularak hayatını kaybetti
HBB'den grevdeki işçilere destek
-
BIST 100
15807,88%-0,41
-
DOLAR
44,37% 0,19
-
EURO
51,18% -0,07
-
GRAM ALTIN
6417,41% 2,74
-
Ç. ALTIN
10535,37% -0,74




