Maç, ekrandan izlendi

Arsuz Belediyesi, Fenerbahçe Doğuş Real Madrid Basketbol takımları arasındaki Turkish Airlines Euroleague Final mücadelesini, Arsuz Kent Meydanı´nda konulan dev ekranla halkın izlemesini sağladı.

SPOR 29.05.2018 10:22:11 0
Maç, ekrandan izlendi

İskenderun/SES

 Geçen sene final fourda finale kalıp şampiyon olan Fenerbahçe Doğuş Erkek Basket Takımı, bu senede finale kaldı. Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, 'Geçen sene olduğu gibi bu senede finale kalan Fenerbahçe Doğuş Erkek Basket takımını kutluyorum. Dileğimiz geçen seneki şampiyonluğu tekrar etmeleri. Biz de Arsuz Belediyesi olarak basketbol severlerin bu müsabakayı rahatça izleyebilmeleri için, Arsuz Kent Meydanı´mızda dev ekran hizmeti sunmaya karar verdik” dedi.
İskenderun Genç Fenerbahçeliler Derneği lideri Metin Bağış da, “ skenderun´dan geliyoruz. İskenderun genç Fenerbahçeliler olarak, İskenderun´da kurduramadık, Arsuz Belediyesi burada ekran kurdu. Maçı izleyeceğiz' diye konuştu.

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

Yollarda ağır tonajlı araçlara 'park yasağı'

"Demokrasi talebi, sokaklardan sandıklara taşındı"

Belen'de "Ramazan Çocuk Festivali"

Hatay'da Özgürlük Nevruz'u kutlaması

Down Sendromu Farkındalık Günü

Başkan Amaç'tan üretiye destek çağrısı

Baro Başkanı Tut: Hukuk devletini savunmaya devam edeceğiz

Şam Geçici Maslahatgüzarı'nın Hatay ziyareti

Kütüphane inşaatında inceleme

"ÇED Gerekli Değildir" sürüyor

Kaçak yapı şikayetinde 'işlem yok'

Beton santralleri ve hava kirliliği...

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Gelişim Hastanesi, 20. yılında

  • BIST 100

    10275,80%0,46
  • DOLAR

    39,84% 0,11
  • EURO

    46,95% 0,39
  • GRAM ALTIN

    4274,15% 0,36
  • Ç. ALTIN

    6794,97% -0,20