Maçı 3 kadın hakem yönetecek

Maçı 3 kadın hakem yönetecek

Bölgesel Amatör Ligi

Bölgesel Amatör Liginde mücadele eden 5 Temmuz İskenderun Spor, yarın sahasında Kapadokya Göreme Spor´u konuk edecek. 5 Temmuz İskenderun Spor-Kapadokya Göreme Spor karşılaşmasını yönetecek dört hakemden üçü kadınlardan oluşacak.

Akın Bodur/İskenderun
TFF Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 5. Grubunda mücadele eden 5 Temmuz İskenderun Spor, yarın sahasında Kapadokya Göreme Spor´u konuk edecek.
5 Temmuz İskenderun Spor, yarın İskenderun Beş Temmuz Stadında oynayacağı Kapadokya Göreme maçı hazırlıklarını takımın teknik direktör Hıdır Özdemir yönetiminde sürdürdü. Takımın antremanının kulüp yöneticileri Bünyamin Saraçoğlu ve Suat Alpaydın da izledi.

Ali iyileşti, Ömer sakatlandı
5 Temmuz İskenderun Spor´da bir süredir sakatlığı bulunan ve bu nedenle maçlara çıkamayan Ali Yıldırım´ın sakatlığının geçtiği ve Kapadokya Göreme Spor maçında forma giyeceği belirtilirken, Beş Temmuz Stadında takımın yaptığı antrenmanda sakatlanan Ömer Kızıldağ ise hastahaneye kaldırıldı. Ömer´in hastanede yapılan kontrollerinde ayağında kırık tesbit edildiği ve yarın oynanacak karşılaşmada forma giyemeyeceği öğrenildi.
5 Temmuz İskenderun Spor-Kapadokya Göreme Spor karşılaşmasını Batman bölgesi hakemleri Nurullah Kırbaş, Pelda Tekin ve Hamdiye Çelik yönetecek. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise maçın üçüncü kadın hakemi Perihan İlçektay olacak.



"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

Yollarda ağır tonajlı araçlara 'park yasağı'

"Demokrasi talebi, sokaklardan sandıklara taşındı"

Belen'de "Ramazan Çocuk Festivali"

Hatay'da Özgürlük Nevruz'u kutlaması

Down Sendromu Farkındalık Günü

Başkan Amaç'tan üretiye destek çağrısı

Baro Başkanı Tut: Hukuk devletini savunmaya devam edeceğiz

Şam Geçici Maslahatgüzarı'nın Hatay ziyareti

Kütüphane inşaatında inceleme

"ÇED Gerekli Değildir" sürüyor

Kaçak yapı şikayetinde 'işlem yok'

Beton santralleri ve hava kirliliği...

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Gelişim Hastanesi, 20. yılında

CHP, 'ön seçime' devam ediyor

Grev 273. gününde

Hatay, kurak iller arasında

Üniversite alanına, 'sanayi alanı' kararı

İskenderun Engelliler, Avrupa Kupası'nda oynayacak

AÇKD: Dikmece’nin yüzde 80’ine el konuldu

Atık bertarafına 50 milyon hibe çabası

Çalışkan: Hatay kutlama değil, çözüm bekliyor

Muammer Aksoy Caddesi 3 şeritli oldu

Suriye'deki katliam Cevevi'ne protesto edildi

Kurum, 'fahri hemşehrilik beratını' aldı

HTO'dan 56 hekime plaket

Hekimler 14 Mart'ta buluştu

"Tozlu havada maske kullanın"

Prof. Yılmaz'dan gastroenteroloji bilgilendirmesi

Yükleniyor

  • BIST 100

    10275,80%0,46
  • DOLAR

    39,84% 0,11
  • EURO

    46,95% 0,39
  • GRAM ALTIN

    4274,15% 0,36
  • Ç. ALTIN

    6794,97% -0,20