Maçlar İskenderun´da başladı

Türkiye Üniversitelerarası Futsal 2. Ligi Müsabakaları, İskenderun´da dün başladı. İki gün sürecek ligde, ilk maç olarak İSTE ile Çağ Üniversitesi karşı karşıya geldi.

20.12.2017 09:59:01 0
Maçlar İskenderun´da başladı

 

İskenderun Spor Salonu´nda oynanan Türkiye Üniversitelerarası Futsal 2. Ligi karşılaşmalarına İskenderun teknik Üniversitesi ev sahipliği yapıyor.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İskenderun İlçe Müdürvekili Ferit Ali Gündel, müsabakaların açılış töreninde yaptığı konuşmada, karşılaşmalara 4 üniversiteden 60 sporcunun katıldığını belirtti. 7 takımın katılacağı belirtilen karşılaşmalara, Kilis 7 Aralık Üniversitesi, Mersin Üniversitesi ve Toros Üniversitesinin çeşitli nedenlerle katılmadığı açıklandı.
Müsabakaların sporun ruhuna uygun şekilde geçmesi temennisinde bulunan Gündel, sporculara başarı diledi.
İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli de, bilim ve teknolojiye odaklanmış üniversite olduklarını ancak kültür, sanat ve sporu da ihmal etmediklerini dile getirerek, müsabakaların, dostluğun kazandığı bir turnuva olmasını diledi.

İlk galibiyet İSTE´den
İskenderun Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Spor Salonu´nda yapılan ve bugün sona erecek olan Türkiye Üniversitelerarası 2. Ligi Salon Futbolu Müsabakaları sürüyor. İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Futbol Takımı ile Çağ Üniversitesi Futbol Takımı arasında yapılan turnuvanın ilk maçı, İSTE takımı kazandı.
İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörü Türkay Dereli, “İSTE olarak bilim ve teknoloji üzerine odaklanan bir üniversiteyiz ama kültür, sanat ve sporu da hiçbir zaman ihmal etmiyoruz. Dostluğun ve centilmenliğin, iyi oynayanın kazandığı bir turnuva olmasını diliyorum. Hepiniz gönlümüzün şampiyonlarısınız, en büyük temennimiz herhangi bir sakatlığın meydana gelmemesi” dedi. Dereli, takımlara katılım belgesi de verdi. Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Temsilcisi Ercan Yeldan ise turnuvaya takımlar hakkın bilgi verdi. İlk karşılaşma İSTE Futbol Takımı ile Çağ Üniversitesi Futbol Takımı arasında oynandı. Çekişmeli geçen maçta İSTE Futbol Takımı rakibini 3-2 mağlup etti.

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

Yollarda ağır tonajlı araçlara 'park yasağı'

"Demokrasi talebi, sokaklardan sandıklara taşındı"

Belen'de "Ramazan Çocuk Festivali"

Hatay'da Özgürlük Nevruz'u kutlaması

Down Sendromu Farkındalık Günü

Başkan Amaç'tan üretiye destek çağrısı

Baro Başkanı Tut: Hukuk devletini savunmaya devam edeceğiz

Şam Geçici Maslahatgüzarı'nın Hatay ziyareti

Kütüphane inşaatında inceleme

"ÇED Gerekli Değildir" sürüyor

Kaçak yapı şikayetinde 'işlem yok'

Beton santralleri ve hava kirliliği...

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Gelişim Hastanesi, 20. yılında

  • BIST 100

    10275,75%0,46
  • DOLAR

    39,81% 0,10
  • EURO

    46,90% 0,33
  • GRAM ALTIN

    4274,45% 0,36
  • Ç. ALTIN

    6794,97% -0,20