Maçlar İskenderun´da başladı

Türkiye Üniversitelerarası Futsal 2. Ligi Müsabakaları, İskenderun´da dün başladı. İki gün sürecek ligde, ilk maç olarak İSTE ile Çağ Üniversitesi karşı karşıya geldi.

20.12.2017 09:59:01
Maçlar İskenderun´da başladı

 

İskenderun Spor Salonu´nda oynanan Türkiye Üniversitelerarası Futsal 2. Ligi karşılaşmalarına İskenderun teknik Üniversitesi ev sahipliği yapıyor.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İskenderun İlçe Müdürvekili Ferit Ali Gündel, müsabakaların açılış töreninde yaptığı konuşmada, karşılaşmalara 4 üniversiteden 60 sporcunun katıldığını belirtti. 7 takımın katılacağı belirtilen karşılaşmalara, Kilis 7 Aralık Üniversitesi, Mersin Üniversitesi ve Toros Üniversitesinin çeşitli nedenlerle katılmadığı açıklandı.
Müsabakaların sporun ruhuna uygun şekilde geçmesi temennisinde bulunan Gündel, sporculara başarı diledi.
İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli de, bilim ve teknolojiye odaklanmış üniversite olduklarını ancak kültür, sanat ve sporu da ihmal etmediklerini dile getirerek, müsabakaların, dostluğun kazandığı bir turnuva olmasını diledi.

İlk galibiyet İSTE´den
İskenderun Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Spor Salonu´nda yapılan ve bugün sona erecek olan Türkiye Üniversitelerarası 2. Ligi Salon Futbolu Müsabakaları sürüyor. İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Futbol Takımı ile Çağ Üniversitesi Futbol Takımı arasında yapılan turnuvanın ilk maçı, İSTE takımı kazandı.
İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörü Türkay Dereli, “İSTE olarak bilim ve teknoloji üzerine odaklanan bir üniversiteyiz ama kültür, sanat ve sporu da hiçbir zaman ihmal etmiyoruz. Dostluğun ve centilmenliğin, iyi oynayanın kazandığı bir turnuva olmasını diliyorum. Hepiniz gönlümüzün şampiyonlarısınız, en büyük temennimiz herhangi bir sakatlığın meydana gelmemesi” dedi. Dereli, takımlara katılım belgesi de verdi. Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Temsilcisi Ercan Yeldan ise turnuvaya takımlar hakkın bilgi verdi. İlk karşılaşma İSTE Futbol Takımı ile Çağ Üniversitesi Futbol Takımı arasında oynandı. Çekişmeli geçen maçta İSTE Futbol Takımı rakibini 3-2 mağlup etti.

Gazeteci Bakoğlu 14. kez seçildi

İskenderun Kaymakamı çöken bina alanında inceleme yaptı

İskenderun’da yıkım sırasında 6 katlı bina çöktü: Can kaybı yaşanmadı

İskenderun’da metruk bina çöktü: Ekipler enkaz kaldırıyor

İskenderun’da ağır hasarlı bina yıkım sırasında çöktü

Can Atalay’dan çocuk ölümleri tepkisi: “Hatay’da ölüm çukurları oluştu”

Adnan Şefik Çirkin’den depremde kayıp çocuklar için soru önergesi: 30 çocuk hâlâ aranıyor

Avukat Alkan Falay’a saldırıya Hatay Barosu’ndan tepki

Cebike TOKİ konutlarında yangın: 13 kişi tahliye edildi

Arsuz–İskenderun yolunda kamuflajlı araçta 19 yasadışı göçmen yakalandı

Hatay merkezli rüşvet operasyonunda 26 tutuklama: 8 ilde eş zamanlı baskın

Esnafın sandık mesajı: Değişim ve güven vurgusu

Arsuz’a krom ocağı için “noter taahhüdü” verildi

Hatay’da 10 Şubat’tan bu yana 4 çocuk suda boğularak hayatını kaybetti

HBB'den grevdeki işçilere destek

  • BIST 100

    16287,81%0,58
  • DOLAR

    44,18% 0,15
  • EURO

    50,85% 0,03
  • GRAM ALTIN

    7277,94% 1,01
  • Ç. ALTIN

    11762,72% 0,00