Tarih: 17.05.2018 12:35

Makam koltuğu Umut Akbay´a emanet

Facebook Twitter Linked-in

Nesrin Geyik/İskenderun

Kaymakam makamını sembolik olarak devralan engelli sporcu Umut Akbay, Gençlik Haftası´nın anlam ve önemi kapsamında makam koltuğunu kendisine devreden Kaymakam Soytürk´e ‘engelli vatandaşlar ve gençler ile sporculara olan duyarlılığından dolayı´ teşekkür etti.
99. yıldönümü kutlama etkinlikleri kapsamında düzenlenen sportif etkinliklerde başarılı olan sporcu gençler ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ferit Ali Gündel´in eşliğinde gerçekleştirilen ziyarette genç kaymakam Akbay, eğitim hizmetleri başta olmak üzere, engelli vatandaşlar ve gençler ile sporculara olan duyarlılığından dolayı Kaymakam Soytürk´e teşekkürlerini tüm gençlik adına ilettiğini kaydetti.
İskenderun Kaymakamlık makamına dün saat 10.00´da gerçekleştirilen ziyarette Kaymakam Soytürk, kendisini gençliği temsilen ziyaret eden

Kaymakam Soytürk, gençlik adına temsilen ziyarette bulunan ve voleybol, masa tenisi, futbol, bocce ile satranç karşılaşmalarında başarılı olan 7 genci makamında kabul eden Recep Soytürk, gençlere günün anısına çiçek verdi. Ziyarete bir süre makam koltuğuna oturan Umut Akbay ile birlikte gençlik merkezi üyesi 3 ve sporcu 3 genç katıldı.

“Sizler ülkenin umudu ve geleceğisiniz”
Ziyarette günün anlam ve önemine yönelik duygu ve düşüncelerini ifade eden Kaymakam Soytürk; “Türk milletinin var olma mücadelesi açısından son derece önemli olan 19 Mayıs 1919 tarihinin Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından Türk gençliğine armağan edilmesi büyük anlamlar taşımaktadır. Türkiye Cumhuriyeti´nin korunması, gelişmesi ve çağdaş uygarlık düzeyine ulaşmasının, genç kuşaklar marifetiyle gerçekleşeceğinin bir ifadesi olarak bu önemli gün siz gençlere armağan edilmiştir. 19 Mayıs´ın gençlere bayram olarak armağan edilmesi, sizlere verilen değerin yanı sıra, Atatürk´ün ve onun şahsında milletimizin size olan inancını da ortaya koymaktadır. Çünkü sizler bu ülkenin umudu ve geleceğisiniz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —