Mansuroğlu: Yeniden adayım

CHP´de başlayan kongre takvimi parti içeresinde delege ve ilçe yöneticilerinin hareketliliğini de arttırdı.

23.08.2017 10:55:46
Mansuroğlu: Yeniden adayım

Akın Bodur/İskenderun

 İskenderun CHP İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu, önümüzdeki aylarda yapılacak ilçe kongresinde yeniden aday olacağını açıkladı. Partisinin ilçe binasında dün düzenlediği basın toplantısında konuşan Mansuroğlu, CHP kongrelerinin halkave üylelerine hayırlı olması temennisinde bulundu ve “Sizlerin teveccühüyle göreve geldik. Ve görevim süresince milletvekili adayları arasında asla ayrım yapmadık, yapmayacağım da. Hiçbir adayı birbirinden ayırmayacağm, bunun sözünü veriyorum. Ve sizler uygun görürseniz- hizmet etmeye devam edeceğim” dedi.

400 delege belirlenecek
İskenderun CHP yapılacak delege seçiminde 400 ilçe kongresi değelesini belirleyecek, seçimlerde ise doğal delegelerle birlikte toplmam 417 delegenin oy hakkı olacak. Önseçim delegesi sayısı ise bunun üç katı olacak.

Mansuroğlu: CHP tek güvence
Basın toplantısında Uğur Mumcu´yu doğul günü olan dün anan İskenderun CHP İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu, 15 yıllık iktidarı ve AKP yönetimini de eleştirdi. Partisi CHP´nin ülkenin çientosu olduğunu belirten Mansuroğlu, “Türkiye´nin içinde bulunduğu şartlarda da tek güvencesi CHP´dir” değerlendirmesini yaptı.

Kılıçdaroğlu´na İskenderun´dan destek
Ülkenin 15 yıldır AKP tarafından yönetildiğini anlatan ve iktidarın ülkedeki olumsuzlukların sorumlusu olarak CHP ile genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´nu göstermeye çalıştığını savunan Mansuroğlu, “Sanki 15 yıldır üylkeyi yönetenlerin suçu, kabahati yok ve bunların tek sebebi Kemal Kılıçdaroğlu. Bir zamanlar ‘tek yumurta ikizi´ oldukları ve ‘gel, bitsin bu hasret´ diye seslendikleri Fethullah Gülen´le 17-25 Aralık sonrası ‘milli hain´ ilan ettiler. Ama öncesinde devletin tüm kurumlarını bunlara teslim ettiler. Ergenekon, bayyoz senaryoları ve kumpaslarını yazdılar. Menfaatleri çatışınca düşman oldular. Şimdi o cemaatten temizlemeye çalışıyorlar ama ülkeyi de başka tarikatlara teslim etmek istiyorlar. Türkiye´yi onlara teslim etmek isteyenler, ülkenin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk´ün büstü ve anıtlarına yapılan saldırılar karşısında sessiz kalıyorlar. Ama o saldırınları yapanların ellerini de biz kırarız” diye konuştu.
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu´nun gözaltına alınıp, tutuklanacağı yönündeki söylentiler üzerine değerlendirme yapan CHP ilçe başkanı Mansuroğlu, “O kararı almaya güçleri yetmez. Çünkü bu memlekette onbinlerce, milyonlarca Kemal Kılıçdaroğlu var. Örgüt olarak onun arkasında, yanındayız. Çünkü bizde devrimci ruhu var” dedi.

Anahtar Kelimeler: Mansuroğlu Yeniden adayım

Gazeteci Bakoğlu 14. kez seçildi

İskenderun Kaymakamı çöken bina alanında inceleme yaptı

İskenderun’da yıkım sırasında 6 katlı bina çöktü: Can kaybı yaşanmadı

İskenderun’da metruk bina çöktü: Ekipler enkaz kaldırıyor

İskenderun’da ağır hasarlı bina yıkım sırasında çöktü

Can Atalay’dan çocuk ölümleri tepkisi: “Hatay’da ölüm çukurları oluştu”

Adnan Şefik Çirkin’den depremde kayıp çocuklar için soru önergesi: 30 çocuk hâlâ aranıyor

Avukat Alkan Falay’a saldırıya Hatay Barosu’ndan tepki

Cebike TOKİ konutlarında yangın: 13 kişi tahliye edildi

Arsuz–İskenderun yolunda kamuflajlı araçta 19 yasadışı göçmen yakalandı

Hatay merkezli rüşvet operasyonunda 26 tutuklama: 8 ilde eş zamanlı baskın

Esnafın sandık mesajı: Değişim ve güven vurgusu

Arsuz’a krom ocağı için “noter taahhüdü” verildi

Hatay’da 10 Şubat’tan bu yana 4 çocuk suda boğularak hayatını kaybetti

HBB'den grevdeki işçilere destek

  • BIST 100

    16287,81%0,58
  • DOLAR

    44,17% 0,15
  • EURO

    50,88% -0,07
  • GRAM ALTIN

    7261,05% 0,77
  • Ç. ALTIN

    11762,72% 0,00