Maske üretimi 2 bine ulaştı

CHP Arsuz İlçe Başkanı Mahmut Şirin, üretilen maskelerin talep doğrultusunda dağıtılacağını bildirdi

SİYASET 15.04.2020 18:59:47
Maske üretimi 2 bine ulaştı

Cumhuriyet Halk Partisi Arsuz İlçe Başkanı Mahmut Şirin, ilçe başkanlığı olarak 18 gün önce üretimine başladıkları maskelerin dağıtımına başladıklarını belirterek, maskeye ihtiyacı olanların kendilerine ulaşmasını istedi.

CHP Arsuz İlçe Başkanlığı´na ait sosyal medya hesabı üzerinden de yaptığı paylaşımda Mahmut Şirin, 0532 416 10 56 nolu telefondan ulaşılabileceğini ifade etti.

Şirin, Arsuzlulara şu çağrıda bulundu: “CHP Arsuz İlçe başkanlığı olarak, yaklaşık 18 gün önce üretimine başlamış olduğumuz ve tek tek jelatinle paketlediğimiz, tek kullanımlık olmayan siyah renkte ve nano kumaştan olan, yıkanabilir maske sayımız an itibariyle 2.000 olmuştur. Yarından itibaren siz değerli halkımıza maskeleri talepleriniz doğrultusunda dağıtmaya başlayacağız. Maskeye ihtiyacı olanlar lütfen bizlere ulaşsınlar. CHP Arsuz İlçe Başkanlığı olarak her zaman olduğu gibi yanınızdayız. PTT´ye gitmenize gerek yok, eczaneye gitmenize gerek yok, evinizden çıkmayın lütfen. Bizi arayın, biz size maskenizi getiririz. Ben, sen, o yok biz varız. Herşey Arsuz´da sizlerle birlikte daha güzel.”

Anahtar Kelimeler: Maske üretimi bine ulaştı

Gazeteci Bakoğlu 14. kez seçildi

İskenderun Kaymakamı çöken bina alanında inceleme yaptı

İskenderun’da yıkım sırasında 6 katlı bina çöktü: Can kaybı yaşanmadı

İskenderun’da metruk bina çöktü: Ekipler enkaz kaldırıyor

İskenderun’da ağır hasarlı bina yıkım sırasında çöktü

Can Atalay’dan çocuk ölümleri tepkisi: “Hatay’da ölüm çukurları oluştu”

Adnan Şefik Çirkin’den depremde kayıp çocuklar için soru önergesi: 30 çocuk hâlâ aranıyor

Avukat Alkan Falay’a saldırıya Hatay Barosu’ndan tepki

Cebike TOKİ konutlarında yangın: 13 kişi tahliye edildi

Arsuz–İskenderun yolunda kamuflajlı araçta 19 yasadışı göçmen yakalandı

Hatay merkezli rüşvet operasyonunda 26 tutuklama: 8 ilde eş zamanlı baskın

Esnafın sandık mesajı: Değişim ve güven vurgusu

Arsuz’a krom ocağı için “noter taahhüdü” verildi

Hatay’da 10 Şubat’tan bu yana 4 çocuk suda boğularak hayatını kaybetti

HBB'den grevdeki işçilere destek

  • BIST 100

    15807,88%-0,41
  • DOLAR

    44,46% 0,10
  • EURO

    51,22% 0,07
  • GRAM ALTIN

    6438,29% 0,34
  • Ç. ALTIN

    10645,44% 0,00