´Mavi vatan´ tatbikatı

´Mavi Vatan 2019 tatbikatı´nın Ege Denizi´ndeki bölümünü Türk karasularında gerçekleştirdi.

GÜNCEL 7.03.2019 10:52:58
´Mavi vatan´ tatbikatı

İskenderun/SES

 Deniz Kuvvetleri Komutanlığı´nın tüm unsurlarıyla Türkiye´nin etrafındaki denizlerde aynı anda ilk defa yapılan Mavi Vatan 2019 tatbikatında Türkiye´nin odağında Doğu Akdeniz´in olduğu yorumları yapılıyor.

Tatbikata katılan gemi İskenderun´da
Deniz Kuvvetleri Komutanlığı tarafından yürütülen ve Cumhuriyet tarihinin en büyük tatbikatları arasında yer alan ve ´barış tatbikatı´ olarak da adlandırılan 'Mavi Vatan 2019 Taktik Tatbikatı' kapsamında TCG Gaziantep F-490 Gemisi İskenderun Deniz Üs Komutanlığı Limanına demir attı.
İskenderun Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Ercan Kireçtepe ve TCG Gaziantep F-490 Gemi Komutanı Yarbay Serkan Atok, dün İskenderun Kaymakamı İskender Yönden´e nezaket ziyaretinde bulundu ve, ziyaretin anısına şilt verdi.
´Mavi Vatan 2019 Taktik Tatbikatı´ kapsamında İskenderun´da konuşlanacak olan TCG Gaziantep ve TCG Karataş Gemileri, dün halkın ziyaretine açıldı. İskenderun kaymakamlığından yapılan açıklamaya göre, nalk ve öğrenciler, İskenderun Deniz Üs Komutanlığı Limanı´nda demirli bulunan gemileri bugün saat 10.00-12.00/14.00-17.00 arasında da ziyaret edebilecek.

Gazeteci Bakoğlu 14. kez seçildi

İskenderun Kaymakamı çöken bina alanında inceleme yaptı

İskenderun’da yıkım sırasında 6 katlı bina çöktü: Can kaybı yaşanmadı

İskenderun’da metruk bina çöktü: Ekipler enkaz kaldırıyor

İskenderun’da ağır hasarlı bina yıkım sırasında çöktü

Can Atalay’dan çocuk ölümleri tepkisi: “Hatay’da ölüm çukurları oluştu”

Adnan Şefik Çirkin’den depremde kayıp çocuklar için soru önergesi: 30 çocuk hâlâ aranıyor

Avukat Alkan Falay’a saldırıya Hatay Barosu’ndan tepki

Cebike TOKİ konutlarında yangın: 13 kişi tahliye edildi

Arsuz–İskenderun yolunda kamuflajlı araçta 19 yasadışı göçmen yakalandı

Hatay merkezli rüşvet operasyonunda 26 tutuklama: 8 ilde eş zamanlı baskın

Esnafın sandık mesajı: Değişim ve güven vurgusu

Arsuz’a krom ocağı için “noter taahhüdü” verildi

Hatay’da 10 Şubat’tan bu yana 4 çocuk suda boğularak hayatını kaybetti

HBB'den grevdeki işçilere destek

  • BIST 100

    15739,55%-0,84
  • DOLAR

    44,45% 0,28
  • EURO

    51,30% 0,09
  • GRAM ALTIN

    6321,36% 1,21
  • Ç. ALTIN

    10554,54% -0,56