Medeniyetler Korosu´yla birlikte söyledi

Geçtiğimiz hafta Leverkusen Musiki Cemiyeti Korosu ile sahneyi paylaşan Antakya Medeniyetler Korosu, bu kez Seren Serengil´i konuk etti.

GÜNCEL 22.10.2019 10:19:22 0
Medeniyetler Korosu´yla birlikte söyledi

Antakya/SES

Hatay Valisi Rahmi Doğan ile birlikte Hatay protokol üyeleri, resmi kurum müdürleri, STK başkanları ve çok sayıda davetlinin izlediği konser, Antakya Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Koro şefi Yılmaz Özfırat´ın yönettiği koro Ötme Bülbül şarkısıyla başladığı konserinde farklı dillerde şarkıları seslendirdi. Seren Serengil ise koroya eşliğe öyküsünü de paylaştığı Karadeniz yöresinden Kim O Sakallı Adam şarkısıyla başladı. Seren Serengil, dinleyicilerin eşliğinde Bir Başkadır Benim Memleketim´i de seslendirdi.
Katılımcılara çekilişle çeşitli hediye çeklerinin de dağıtıldığı konserde Seren Serengil ile sahneyi paylaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Antakya Medeniyetler Korosu Şefi Yılmaz Özfırat, kentte huzur ve güven ortamını daha geniş mecralara duyurabilmek amacıyla ünlü sanatçılar ile sahneyi paylaşmaya devam edeceklerini söyledi. Özfırat her cumartesi konserlerini, ‘dinlemeyen kimse kalmasın´ sloganı ile sürdürdüklerini kaydetti.

HBB'den grevdeki işçilere destek

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

Tarihi hamam yıkımda da hasar aldı

Mimarlar çağrı: Süre uzatılmalı, destek arttırılmalı

Plana itirazın son günü 20 Haziran

Gülcihan’a arıtma tesisi geliyor

İş insanı Atilla Demirkent yaşamını yitirdi

TOKİ, Arsuz'da arsa satıyor

Arsuz'da yoğunluk yine 'zirveye' ulaştı

Kurban Bayramı kutlandı

Otogarda 'bayram denetimi'

Resmi bayramlaşma bugün

Hatay’da kuraklık kapıda

  • BIST 100

    10372,04%-0,10
  • DOLAR

    41,28% -0,05
  • EURO

    48,42% -0,08
  • GRAM ALTIN

    4843,10% -0,04
  • Ç. ALTIN

    7890,79% 0,00