Mesire alanında inceleme

Mesire alanında inceleme

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Tahtaköprü Piknik ve Mesire Alanı´nı ziyaret ederek incelemede bulundu.

Antakya/SES

Antakya Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Tahtaköprü Piknik ve Mesire Alanı´nı ziyareti sırasında incelemede bulunan Kimyeci, hem piknik yapan ailelerle sohbet etti hem de oyun oynayan çocuklarla sohbet etti. Kimyeci, halkın rahat bir şekilde dinlenebileceği, temiz hava alarak huzur bulabilecekleri, çocuklarıyla birlikte güzel zaman geçirebilecekleri Tahtaköprü Piknik ve Mesire Alanı´na Antakyalıları davet etti.

Belediye çalışmalarını da denetledi
Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, kentte belediyenin yaptığı bazı çalışmaları da denetledi. Açıklamaya göre, Kimyeci, Oğlakören Mahallesinde sathi asfalt öncesi yol genişletme ve zemin düzeltme çalışmalarını yerinde inceledi. Oğlakören Mahallesi sakinlerinin istekleri doğrultusunda sathi kaplama çalışması yapılacak yolda yol genişletme ve zemin düzeltme çalışmalarının devam ettiğini belirten Kimyeci, çalışmaların tamamlanmasının ardından sathi kaplama işleminin gerçekleştirileceğini belirtti. Kimyeci´ye denetiminde Oğlakören Mahallesi Muhtarı Mehmet Solmaz ve belediyenin müdürleri de eşlik etti.
Kimyeci, denetim kapsamında ‘Yemyeşil Bir Antakya´ için daha çok yeşil alan oluşturmak ve az kaynakla daha çok hizmet etmek için kurulacak olan 2. Bitki Üretim Tesisi´nin inşasında inceleme yaptı. Kimyeci, ‘Yemyeşil Bir Antakya´ için şehir genelinde daha fazla hizmet sunmak üzere 2. Bitki Üretim Tesisi´nin kurulması ile mevsimlik bitkiler yerine kalıcı bitkileri kendimiz üretileceğini, az kaynakla daha çok hizmet edileceğini, parkların, bahçelerin süslemesi konusunda kullanılacak çeşitli bitkileri daha fazla üretileceğini belirtti.



Anahtar Kelimeler: İsmail Kimyeci

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

Yollarda ağır tonajlı araçlara 'park yasağı'

"Demokrasi talebi, sokaklardan sandıklara taşındı"

Belen'de "Ramazan Çocuk Festivali"

Hatay'da Özgürlük Nevruz'u kutlaması

Down Sendromu Farkındalık Günü

Başkan Amaç'tan üretiye destek çağrısı

Baro Başkanı Tut: Hukuk devletini savunmaya devam edeceğiz

Şam Geçici Maslahatgüzarı'nın Hatay ziyareti

Kütüphane inşaatında inceleme

"ÇED Gerekli Değildir" sürüyor

Kaçak yapı şikayetinde 'işlem yok'

Beton santralleri ve hava kirliliği...

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Gelişim Hastanesi, 20. yılında

CHP, 'ön seçime' devam ediyor

Grev 273. gününde

Hatay, kurak iller arasında

Üniversite alanına, 'sanayi alanı' kararı

İskenderun Engelliler, Avrupa Kupası'nda oynayacak

AÇKD: Dikmece’nin yüzde 80’ine el konuldu

Atık bertarafına 50 milyon hibe çabası

Çalışkan: Hatay kutlama değil, çözüm bekliyor

Muammer Aksoy Caddesi 3 şeritli oldu

Suriye'deki katliam Cevevi'ne protesto edildi

Kurum, 'fahri hemşehrilik beratını' aldı

HTO'dan 56 hekime plaket

Hekimler 14 Mart'ta buluştu

"Tozlu havada maske kullanın"

Prof. Yılmaz'dan gastroenteroloji bilgilendirmesi

Yükleniyor

  • BIST 100

    10228,40%0,39
  • DOLAR

    39,81% 0,04
  • EURO

    46,88% 0,27
  • GRAM ALTIN

    4275,38% 0,39
  • Ç. ALTIN

    6808,69% 0,00