Meteorolojiden yağış uyarısı
Meteoroloji 6. Bölge Müdürlüğü, Doğu Akdeniz Bölgesi ve özellikle Hatay’ın kıyı kesimlerinde yerel kuvvetli 30-60 kg/m2 olması beklenen yağış nedeniyle yöre halkı uyarıldı ve olumsuzluklara karşı tedbirli olunmasını istedi.
İskenderun/SES
Meteoroloji 6. Bölge Müdürlüğü, Doğu Akdeniz Bölgesi ve özellikle Hatay’ın kıyı kesimlerinde (Samandağ, Arsuz, Belen, İskenderun, Payas, Erzin, Dörtyol) yerel kuvvetli 30-60 kg/m2 olması beklenen yağış nedeniyle yöre halkı uyarıldı ve ani sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olunmasını istedi.
Yağışların birgün süreceği belirtildi. Hatay Valiliği aracılığıyla yapılan açıklamada şunlara yer verildi: "Bölge genelinin parçalı bulutlu, Adana, Mersin, Osmaniye, Kahramanmaraş ve Hatay il genelinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Beklenen yağışların yarın öğle saatlerinden sonra Osmaniye çevreleri ile Mersin’in doğusu (Tarsus, Çamlıyayla, Toroslar), Adana’nın kuzey ve doğusu (Pozantı, Karaisalı, Aladağ, Feke, Saimbeyli, Tufanbeyli, Kozan, İmamoğlu, Ceyhan), Kahramanmaraş’ın batısı (Göksun, Onikişubat, Andırın, Türkoğlu) ve Hatay’ın kıyı kesimlerinde (Samandağ, Arsuz, Belen, İskenderun, Payas, Erzin, Dörtyol) yerel olarak kuvvetli 30-60 kg/m2 olması bekleniyor. Hava sıcaklıklarının 2 ila 5 derece azalması bekleniyor. Rüzgarın genellikle güney ve güneybatı yönlerden hafif yer yer orta kuvvette, öğle saatlerinden sonra Hatay çevresinde kuvvetli olarak esmesi tahmin ediliyor. Yapılan son değerlendirmelere göre; Doğu Akdeniz’de görülecek gök gürültülü sağanak yağışların, Hatay’ın kıyı kesimlerinde (Samandağ, Arsuz, Belen, İskenderun, Payas, Erzin, Dörtyol) yerel kuvvetli 30-60 kg/m2 olması beklendiğinden; ani sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.
Gazeteci Bakoğlu 14. kez seçildi
İskenderun Kaymakamı çöken bina alanında inceleme yaptı
İskenderun’da yıkım sırasında 6 katlı bina çöktü: Can kaybı yaşanmadı
İskenderun’da metruk bina çöktü: Ekipler enkaz kaldırıyor
İskenderun’da ağır hasarlı bina yıkım sırasında çöktü
Can Atalay’dan çocuk ölümleri tepkisi: “Hatay’da ölüm çukurları oluştu”
Adnan Şefik Çirkin’den depremde kayıp çocuklar için soru önergesi: 30 çocuk hâlâ aranıyor
Avukat Alkan Falay’a saldırıya Hatay Barosu’ndan tepki
Cebike TOKİ konutlarında yangın: 13 kişi tahliye edildi
Arsuz–İskenderun yolunda kamuflajlı araçta 19 yasadışı göçmen yakalandı
Hatay merkezli rüşvet operasyonunda 26 tutuklama: 8 ilde eş zamanlı baskın
Esnafın sandık mesajı: Değişim ve güven vurgusu
Arsuz’a krom ocağı için “noter taahhüdü” verildi
Hatay’da 10 Şubat’tan bu yana 4 çocuk suda boğularak hayatını kaybetti
HBB'den grevdeki işçilere destek
-
BIST 100
16224,15%1,08
-
DOLAR
44,35% 0,05
-
EURO
51,48% -0,04
-
GRAM ALTIN
6500,41% 1,95
-
Ç. ALTIN
10892,64% 1,34




