Meydan: 2-Maşuklu: 1

Hatay Süper Amatör Ligi

SPOR 25.11.2021 11:54:34 0
Meydan: 2-Maşuklu: 1

Akın Bodur/İskenderun

Hatay Süper Amatör Ligine mücadele eden İskenderun Meydan Spor, Maşuklu Spor´u 2-1 mağlup etti.
İskenderun Beş Temmuz Stadı dış sahasında oynanan karşılaşmayı Hatay bölgesi hakemleri Ali Eren Aydın, Mustafa Kaya ve İsmail Aldanmaz yönetti. Karşılaşmada İskenderun Meydan Spor´un gollerini Aziz Kaya ve penaltıdan Muhammed Tuncer atarken, Maşuklu Spor´un golünü ise penaltıdan Yusuf Kişioğlu kaydetti. Bu sonuçla İskenderun Meydan Spor, ligdeki puanını 9´a yükseltirken, Maşuklu Spor ise 4 puanda kaldı.

Arsuz, Esnaf Spor´a 2-0 yenildi
Hatay 1. Amatör Liginde mücadele eden Arsuz Uluçınar Spor, Dörtyol Esnaf Spor´a 2,0´lık skorla yenildi. Arsuz´da oynanan karşılaşmada Dörtyol Esnaf Spor´un gollerini Burak Dursun ve Oğuzhan Sevlim kaydetti.

ASAŞ: 6-Harbiye: 1
Hatay 1. Amatör Liginde mücadele eden Asaş Spor, sahasında konuk ettiği Harbiye Spor´u 6-1´lik skorla mağlup etti.
İskenderun Beş Temmuz Stadı dış sahasında oynanlan karşılaşmayı Hatay bölgesi hakemleri Mehmet Ali Paşa, Abdulkerim Dalgaç ve Mehmet Şahan yönetti. Maçta, Asaş Spor´un gollerini İsmail İsmail (3), Ali Üstün, Akın Atav ve Hasan Demir kaydetti.

Emniyet müdürünün kulüp ziyareti
İskenderun Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İskenderun Körfez Gençlik taraftarları ile Meydan Sporluları ziyaret etti. Emniyet müdürü Güneş, İskenderun Körfez Gençlik Taraftarlar Derneği Başkanı Zeki Erdem, Körfez Gençlik taraftarları ile İskenderun Meydan Spor yönetim, futbolcu ve taraftarlarıyla bir araya geldi. Sohbet edilen buluşmada, çay ve baklava ikram edildi.

Bölgesel Amatör Ligi
Antakya Belediye, 3-1 yendi

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 3. Bölge 2. Grupta mücadele eden Antakya Belediye Spor futbol takımı, Elbeyli Spor Kulübünü 3-1 mağlup etti ve sahadan 3 puanla ayrıldı. Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Elbeyli Spor Kulübünü yenen belediye takımını galibiyeti nedeniyle kutladı.

Seyfittinoğlu'na son görev

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Çalışkan: Hatay kutlama değil, çözüm bekliyor

“Dönmez desteği CHP grubundan alıyor”

Cemevine büyükşehir onarımı

Narenciyede 'zirai don' kaybı

71 ton limonda 'yasaklı ilaç' kalıntısı

Yarıkkaya 75 kilometre hızla esti

Kadından kadına 2. kez köprü kurdu

Birleşik Krallığa, UR-GE projesi ziyareti

300 milyon lira borçlanma yetkisi

ATSO isim değiştiriyor

Alevi örgütlerinden çağrı: Suriye’de insan hakları ihlal ediliyor!

Işıkhan'dan 'değerlendirme toplantısı'

8 günlük firmaya 20 milyon liralık iş

  • BIST 100

    9380,95%0,45
  • DOLAR

    38,03% 0,37
  • EURO

    43,19% 1,53
  • GRAM ALTIN

    3958,03% 2,24
  • Ç. ALTIN

    6383,07% 2,67