MHP´li kadınlar ´ittifak´ istedi
MHP İskenderun Kadın Kolları Başkanı Fatma Kaya, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Hatay Büyükşehir Belediyesi ve İskenderun Belediyesi Başkanlığı için ´cumhur ittifakı´nın olmasını istedi. MHP´li kadınlar, ittifak
MHP İskenderun Kadın Kolları Başkanı Fatma Kaya ve yönetimi, Mart 2019´da yapılacak yerel seçimlerde Hatay Büyükşehir Belediyesi ve İskenderun Belediyesi Başkanlığı için ´cumhur ittifakı´nın olmasını istedi. MHP´li kadınlar, ittifakın HBB ve İskenderun için partisinde olması gerektiğini de kaydetti.
MHP´li Kaya, kadın kolları yöneticileriyle birlikte yaptığı açıklamada, 'Hatay´da ´cumhur ittifakı´ olmazsa olmaz. Eğer başarılı bir seçim sonucu elde etmek istiyorsak, cumhura sırt dönemeyiz. Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak, sağduyulu ve yapıcı davranıyoruz, ´ittifak olmalı´ diyoruz. Yerel de ve genelde kripto unsurlar ittifakı bozmak için birliği zedelemek için her şeyi yapıyor ve deniyorlar oyuna gelinmemeli, sağduyulu davranılmalı ittifak ruhuna yakışan yapılmalıdır. Hatay Büyükşehir Belediyesi kazanılmak isteniyorsa, Hatay´ın en büyük ilçesi olma özelliği taşıyan İskenderun başta olmak üzere bir kaç ilçede MHP adayı desteklenmelidir. İttifak ruhuna yakışan da bu değil midir? Aksi durum söz konusu olursa büyük şehir belediyesini kaybetmek kaçınılmaz olacaktır. Bu durumdan da elbette ´hep bana, hep bana´ siyaseti yapanlar, ittifak ruhuna aykırı davrananlar sorumlu tutulacaktır. Milletimiz şahit. Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak üzerimize düşen her şeyi fazlası ile yaptık, yapıyoruz' değerlendirmesini yaptı.
Gazeteci Bakoğlu 14. kez seçildi
İskenderun Kaymakamı çöken bina alanında inceleme yaptı
İskenderun’da yıkım sırasında 6 katlı bina çöktü: Can kaybı yaşanmadı
İskenderun’da metruk bina çöktü: Ekipler enkaz kaldırıyor
İskenderun’da ağır hasarlı bina yıkım sırasında çöktü
Can Atalay’dan çocuk ölümleri tepkisi: “Hatay’da ölüm çukurları oluştu”
Adnan Şefik Çirkin’den depremde kayıp çocuklar için soru önergesi: 30 çocuk hâlâ aranıyor
Avukat Alkan Falay’a saldırıya Hatay Barosu’ndan tepki
Cebike TOKİ konutlarında yangın: 13 kişi tahliye edildi
Arsuz–İskenderun yolunda kamuflajlı araçta 19 yasadışı göçmen yakalandı
Hatay merkezli rüşvet operasyonunda 26 tutuklama: 8 ilde eş zamanlı baskın
Esnafın sandık mesajı: Değişim ve güven vurgusu
Arsuz’a krom ocağı için “noter taahhüdü” verildi
Hatay’da 10 Şubat’tan bu yana 4 çocuk suda boğularak hayatını kaybetti
HBB'den grevdeki işçilere destek
-
BIST 100
15807,88%-0,41
-
DOLAR
44,45% 0,09
-
EURO
51,23% 0,06
-
GRAM ALTIN
6475,21% 0,90
-
Ç. ALTIN
10645,44% 0,00




