MHP´li kadınların istişare toplantısı

MHP Hatay İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Demirdöven, partisinin Ankara´da düzenlediği geniş kapsamlı istişare toplantısına katıldı.

GÜNCEL 28.09.2018 10:43:31
MHP´li kadınların istişare toplantısı

Antakya/SES

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli´nin talimatları doğrultusunda, MHP Kadın Kolları Genel Koordinatörü ve Ankara Milletvekili Nevin Taşlıçay´ın başkanlığında düzenlenen toplantıya partinin il ve ilçe kadın kolları başkanları, kadın il genel meclisi ve belediye meclis üyelerinin katılıdığını anlatan MHP İl Kadın Kolları Başkanı Demirdöven, 'Hatayı temsilen il ve ilçe başkanları ve Dörtyol Belediyesi Meclis üyesi ile katılım sağladık. İstişare toplantımızın açılış konuşmasını genel başkanımız Devlet Bahçeli ve genel koordinatörümüz Nevin Taşlıçay yaptı. Genel başkanımız konuşmalarında; Türk tarihimizde kadınlar, her zaman hak ettikleri yeri almışlardır. Kurtuluş savaşımızda, erkeklerimizle birlikte omuz omuza, kimi yerde Nene Hatun olarak, kimi yerde, Kara Fatma olarak, kimi yerde Halime Çavuş ve yüzlerce isimsiz kahraman olarak, vatan savunmasında görev almışlardır. Türk kadını maddenin karanlığı içinde, ruhun aydınlığıdır, umutsuzluğun karanlığı içinde, huzurun aydınlığıdır, ihtirasların karanlığı içinde, faziletin aydınlığıdır, cehaletin karanlığı içinde, şefkatin aydınlığıdır, kavganın karanlığı içinde, sevginin ve bağlılığın aydınlığıdır, veciz sözleriyle, kadının her alanda olup, her alanda temsil edilmesi gerektiğini ifade etti. Parti olarak her zaman, kadınlarımızın yanında olduk ve her şart altında, Türk kadınının hak ve hukukunu savunmayı sürdüreceğiz' açıklamasını yaptı.

Kadınları partisinde siyaset yapmaya davet eden Demirdöven, partisinin yöneticilerinin, yapılacak yerel seçimlerde 20 bin 498 belediye meclis üyesi, 1.251 il genel meclis üyesi, 18 bin 143 köy muhtarı, 31 bin 635 mahalle muhtarı, 80 bin 696 köy ihtiyar meclis üyesi, 137 bin 781 mahalle ihtiyar meclis üyesi arasında kadınların hak ettiği sayı ve temsile ulaşmaları konusunda üzerimize ne düşüyorsa yapacaklarının sözünü verdiğini de belirtti.

Gazeteci Bakoğlu 14. kez seçildi

İskenderun Kaymakamı çöken bina alanında inceleme yaptı

İskenderun’da yıkım sırasında 6 katlı bina çöktü: Can kaybı yaşanmadı

İskenderun’da metruk bina çöktü: Ekipler enkaz kaldırıyor

İskenderun’da ağır hasarlı bina yıkım sırasında çöktü

Can Atalay’dan çocuk ölümleri tepkisi: “Hatay’da ölüm çukurları oluştu”

Adnan Şefik Çirkin’den depremde kayıp çocuklar için soru önergesi: 30 çocuk hâlâ aranıyor

Avukat Alkan Falay’a saldırıya Hatay Barosu’ndan tepki

Cebike TOKİ konutlarında yangın: 13 kişi tahliye edildi

Arsuz–İskenderun yolunda kamuflajlı araçta 19 yasadışı göçmen yakalandı

Hatay merkezli rüşvet operasyonunda 26 tutuklama: 8 ilde eş zamanlı baskın

Esnafın sandık mesajı: Değişim ve güven vurgusu

Arsuz’a krom ocağı için “noter taahhüdü” verildi

Hatay’da 10 Şubat’tan bu yana 4 çocuk suda boğularak hayatını kaybetti

HBB'den grevdeki işçilere destek

  • BIST 100

    15807,88%-0,41
  • DOLAR

    44,37% 0,19
  • EURO

    51,18% -0,07
  • GRAM ALTIN

    6417,41% 2,74
  • Ç. ALTIN

    10535,37% -0,74