Tarih: 17.08.2017 12:07

Milletvekili Ertem´den ‘seçim bölgesi´ turu

Facebook Twitter Linked-in

 

Milletvekili Birol Ertem, hafta sonunda İskenderun´da Çınarlı, Azganlık, Sarıseki Kaledibi Denizciler´de, Belen´de İssume ve Arsuz´da Avcılarsuyu ve Tülek mahallelerindeydi. Buralarda muhtarlarla ve vatandaşlarla bir araya gelerek sorun ve ihtiyaçlarını dinleyen Ertem, bazı taziye ziyaretlerinde de bulundu.
İlk gün İskenderun´da Çınarlı, Azganlık, Sarıseki Kaledibi Denizciler´de mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Milletvekili Ertem, ziyaretlerini Elektrik Mühendisleri Odası İskenderun Temsilciliği, İskenderun Palmiye Hastanesi Baş Hekimliği bazı partililer ile sürdürdü, İskenderun Mustafa Kemal Mahallesi ve Belen ilçesinde İssume mahallesiyle ilk günkü ziyaretlerini sonlandırdı.

Arsuz´da sorun dinledi, not aldı Ertem İkinci gün ise Arsuz İlçesinde Avcılarsuyu ve Tülek mahallelerine ziyaretlerde bulundu. Burada , toplantıya katılan muhtarlardan ve vatandaşlardan tek tek mahalle ve köylerindeki eksiklikleri ve sıkıntıları dinledi, şikayetleri not aldı. Milletvekili Birol Ertem, vatandaşların istek ve şikayetlerinin takipçisi olacaklarını belirterek, çalışmalar hakkında da bilgi verdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —